Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
doktor mi je propisao tablete lactogyn da pijem jednu dnevno pokusavam zatrudnit vec 15 mjeseci al nista citala sam na internetu nesto o tim tabletama al nista nisam konkretno nasla zanima me dalije ko od vas koristio tu terapiju i zasto opcenito sluze jer tokom terapije nisam osjetila nikakve promjene apila sam ih 14dana
27.08.2008, 13:39
maslačak82
356
Ja pijem lactogyn tablete, one su za ravnotežu ženine flore, sprečavaju upale, održavaju ph, svakako dobre za sve žene i one koje se trude i koje su rodile, dakle preporučujem! Evi i link pa pročitaj:
maslacak ja uvijek imam problema sa nekim upalama i tako uvijek imam ono dosadno bijelo pranje jeli ja mogu da pijem i mogu li se kupiti bez recepta u apotekama
27.08.2008, 23:10
mamin sin
440
I meni ih je dr preporucila jer imam dosadni trihomonas koji nije aktivan, a posto dojim ne smije mi dati jacu terapiju da ga iskorijenim, pa eto da ipak malo uravnotezim floru. Sadrzi probiotike pa mislim da mozes uzeti Lamka. Uzima se i bez recepta a cijena je oko 16 KM.
28.08.2008, 11:34
maslačak82
356
Eto sve ti Mamin sin rekla, naravno da smiješ, sve žene smiju da koriste!
01.09.2008, 17:54
Aldinalj
4
miislim da mozes al ipak je bolje da se konsultujes sa svojim ginekologom
01.09.2008, 17:56
Aldinalj
4
mogu se kupit i bez recepta kostaju 15,5 km
10.12.2011, 21:50
Sara24
1
Ja sam pila te teblete lactogyn al mi je doktor to prepisao za jacanje neke flore na vag.....ni.... a cula sa da valja piti macinu travu il ocajnicu drugi naziv ima je u zdravoj hrani i pila sam je oko 5 meseci i prestala i opet `pocela isti mesec sam ostala trudna.