Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Da li je neko imao taj problem,koliko se boravi u bolnici,sta obuci bebi u tom slucaju Moja beba ima plitko nalegao kuk sto pripada slucaju IIc a doktor predlozio gips Strasno sam zabrinuta,molim iskustva
19.06.2014, 21:39
saritaa
-109
moja djevojcica je nosila gips mjesec dana, tad je imala 5 mjeseci, a prije toga je 20 dana smo bili u bolnici, nosila je ekstenzije odnosno tegove na nogama...
ja sam oblacila bodi, jer je bilo ljeto i vruce, a inace bi bilo bas nezgodno bilo sta obuci preko gipsa...
ako te jos nesto zanima tu sam...i nadam se da ce sve proci bez problema.
24.06.2014, 15:52
velli
3
Hvala,evo kod moje djevojcice je slucaj IIc na lijevom kuku ,doktor kaze nista strasno da nosi grafove gacice 4 sedmice pa da dodjemo name kontrolu.Men's sad brine koliko ce imati efekta da li ce ista pomoci?Jako tesko je gledati ovoliko rasirenih nozica i stalno se budi i place ma skroz drug a beba,nije onako vesela i nervozna je
13.09.2015, 18:01
sneze
2
Zdravo moja beba ima iscasenje levog kuka molim saritu ili vilo ko je imao slican problem da.mi pise inace mesec dana smo u gipsu a beba je stara 6meseca hvalaa
14.09.2015, 22:28
saritaa
-109
IZVORNA PORUKA: sneze
Zdravo moja beba ima iscasenje levog kuka molim saritu ili vilo ko je imao slican problem da.mi pise inace mesec dana smo u gipsu a beba je stara 6meseca hvalaa
evo mene
ako mogu ikako pomoci, tu sam.
< Poruku je uredio saritaa -- 14.9.2015 22:29:10 >
18.09.2015, 22:18
sneze
2
Sarita a dali vasa beba je imala iscasenje kuka i dali nakon gipsa ste nosili neki aparatic hvala vam puno
18.09.2015, 23:34
saritaa
-109
IZVORNA PORUKA: sneze
Sarita a dali vasa beba je imala iscasenje kuka i dali nakon gipsa ste nosili neki aparatic hvala vam puno
jeste, iscesenje kuka, bili smo 23 dana u bolnici na ekstenzijama, mjesec dana gips i nakon toga 3 mjeseca grafove gacice.