cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

krzamak

clock-img

17.11.2014, 17:46

clock-img

lelma

pencil-img

19

Drage moje,nazalost krenuo krzamak i kod nas. Curica od 6,2god je bila u direktnom kontaktu sa zarazenom djevojcicom. Sad svaki dan iscekujem da se i njoj nece pojaviti. Nije nazalost vakcinisana zbog viroze koja nikako da prodje. Molim vase iskzstvo kako to ide sa temperaturama:da li je stalno visoka ili pada i raste naizmjenicno,da li smiju stavlhati obloge,sta se daje protiv toga?Molim vas vase iskustvo jer sam istraumatizirana...hvala

clock-img

17.11.2014, 17:56

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Moj mali je imao krzamak sa 2 godine, bilo je uglavnom sve ovako, manje- vise:
http://www.ringeraja.ba/clanak/krzamak--ospice_2113.html
Ni on nije bio vakcinisan

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.11.2014, 18:05

clock-img

lelma

pencil-img

19

Uh procitala sam taj tekst 100 puta. Medjutim da li je istina da se temperature ne mogu skinuti nicim i koliko dugo traju?

clock-img

17.11.2014, 18:10

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

2-3 dana se temp.vracala cim sirup (dalsy, voltaren) prestane djelovati, poslije je polako sve niza i veci je razmak izmedju temperatura. Gadno jeste 2-3 dana al hb nije bilo nikakvih komplikacija poslije

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.11.2014, 19:29

clock-img

lelma

pencil-img

19

Draga teacher,hvala ti. Mene je strah tih velikih temper.jer je curica bas sklona tome.

Zadnji članci

article-img