Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
neznam koliko sam zbunjena i kako da ovo pojasnim ,ali zm mi je bila 25.10 i nakon 17 .dana sam pocela da krvarinm nazovem svog doktora i pregledao me kaze endometrij 8mm.i ovariji uredni.nakon 6 dana odem na kontrolu i kaze endometrij troliniski desni ovarij bo.ljevi malo uvecan i ima filikul od 22 mm. ja ga pitam dal da ocekujem redovnu m.kaze ne ....smatraj ovo krvarenje kao menstruaciju .svaki dan me boli stomak i stvarno nisam dobila redovnu trebala je da bude oko 23.11 .da naglasim imala sam pms i sad ga imam isti bolovi samo grudi vise nisu otecene ......neznam imali koja zena da samnom podijeli ovo moje stanje da prica samnom.
02.12.2010, 23:06
Apotekarka
3918
A draga ne sikiraj to ti je vjerovatno vodena cista i ja sam imala 2 kjadsnilo mi tad 2,5 mj to se menstruacija poremeti od tih cisti,ne sikiraj puknut ce i u mene je bila jedna 23 mm druga 33 koliko me sjecanje sluzi,prije 2 god i malo jace...
02.12.2010, 23:14
zedina
9
ma nevjerujem jer folikul ako ne pukne tek onda prelazi u cist a ovo se desilo 2 dan od krvarenja
02.12.2010, 23:17
zedina
9
sta mislis da nije trudnoca vidim nisi se davno porodila...
02.12.2010, 23:19
Apotekarka
3918
ja sam imala folikularne ciste jedna je pukla kroz mjesec druga u trudnoci...jedino jos da nisi trudna sta ti je ginekolog rekao
03.12.2010, 09:00
Husic10
364
Treba neko hitno da mi kaze da je imao ili ima slicnu situaciju ovoj mojoj Porodila sam se prije 2 mjeseca sad ce treci aBd 9-tog drugom bebom i jos nisam imala menstruaciju Poslje prvog poroda mens je stigla tacno na vrijeme a sad nista.
Malo sam citala na netu i kazu moze biti do dojenja..ali neznam....a strah me testirati za Ipak je preranooooooooo za drugu bebu
Pomagajteee
03.12.2010, 10:40
zedina
9
ma nevjerujem da si trudna dosta zena dok doji bebu a i bez toga trba vremena da dobije .ja poslije drugog djeta nisam dobila godinu.
03.12.2010, 10:44
zedina
9
pa kaze da nevidi trudnocu jer kao i troliniski endo.ali mene buni otkud tako veliki folikul 2 dana nakon krvarenja.ja bi volila da sam trudna a i mm.nema djece
03.12.2010, 10:44
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: Husic10
Treba neko hitno da mi kaze da je imao ili ima slicnu situaciju ovoj mojoj Porodila sam se prije 2 mjeseca sad ce treci aBd 9-tog drugom bebom i jos nisam imala menstruaciju Poslje prvog poroda mens je stigla tacno na vrijeme a sad nista.
Malo sam citala na netu i kazu moze biti do dojenja..ali neznam....a strah me testirati za Ipak je preranooooooooo za drugu bebu
Pomagajteee
pa ja nisam skontala ni da si trudna sa drugom curicom, to mi je negdje promaklo
04.12.2010, 04:48
Husic10
364
Eee sreco moja ja se i porodila Sad imam dvije cure hvala Bogu