Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
A mene interesuje kako najlakše zaustaviti krv iz nosa jer MM česće teće ko ludo lije i nikako da se zaustavi
28.08.2008, 19:41
mamsi
401
Meni je pomagalo da nagnem glavu nad kadu,pritisnem prstima nos gore između očiju i hladnom vodom masiram vrat,ali ako je to baš toliko često kod tvog muža,savjetovala bih mu da ode ipak kod doktora.
28.08.2008, 19:45
Bosanka
186
Nageti glavu ka dole,rasirena koljena a laktovi na njima,dok sa dva prsta,kazip.pridrzavas,lagano stisces nosnice.nepravilno je glavu zabacivati,jer se ista zgrusava i vraca.
28.08.2008, 20:09
medolino
207
Hvala mamsi i bosanka a ja sam jučer pritisnula gornji dio nosa i prestalo je nkad je česće pa bude jednom u mjesecu a nekad malo rijeđe ali niodkud tj. ne znamo razlog zašto poteće a ja sam znala da se za svako zaustavljanje pritisne negdje al nisam znala gdje hvala i puno ste nam pomogle
29.08.2008, 00:12
suncan_dan
789
kod mene je se to isto znade cesto desit, nekad mi pravo bude tesko da zaustavim, kao sto su mamsi i b osanka napisale i ja tako radim. a moze se ta venica i sprzit.
17.02.2009, 18:17
mala curica
2077
I kod mene cesto krv iz nosa sama iz cista mira krene teci Ja pustim da mi krv tece u kadu i stavim hladnu krpu ili peskir oko vrata. I sama krv prestane teci