cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

koliko cesto setate?

clock-img

11.05.2010, 09:53

clock-img

mala86

pencil-img

2755

koliko cesto ste vani s bebama,djecom?ja sam u vecini slucajeva 2-3 puta u toku dana,kada je lijepo!odsetamo jednu dionicu,pa dodjemo kuci,papamo,pa opet odemo,vratimo se napravim rucak,i onda vecinom opet!uglavnom 2-3 sata minimum provedemo vani

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

11.05.2010, 09:57

clock-img

denny

pencil-img

133

to je super user posted image
mislim da je šetnja jako dobra, kako za maminu kondiciju, tako i za bebe i djecu.
mi ako je lijepo vrijeme, obavezno nastojimo prošetati popodne kad dođemo s posla, nakon pravljenja ručka, jedenja i sl

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

clock-img

11.05.2010, 10:01

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

i mi provodimo puno vremena napolju,2-3 setnje,nekad oko 12,pa se vratimo malo jedemo,spavamo i opet napolje,a kad mm dodje ako imamo vremena idemo u setnju i na kaficu

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

11.05.2010, 10:26

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Kod nas je pravilo - što više to bolje user posted image

Uglavnom imamo jednu dugu šetnju od nekih 5,6 sati, a onda nekad izadjemo i predvečer...ovo će se vjerovatno malo promjeniti kad udare one velike vrućine...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

11.05.2010, 10:28

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Mi šetamo jednom dnevno a nekad i dva puta...zavisi od vremena.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

11.05.2010, 11:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi kad izadjemo u setnju obicno ostanemo 3-4 sata, a nekad i vise. obicno izadjemo oko 12-1. nazalost ne mozemo u vecernje-popodnevne setnje, jer lana zaspi vec oko 7. nadamo se da ce to malo pomjeriti na ljeto...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.05.2010, 11:10

clock-img

mamana

pencil-img

531

Radnim danima: izađe sa tetom po danu 2 sata i naveče sa nama 2 sata, jer je sad fino vrijeme, a u kad je hladno vani ist dva puta, ali krače. Vikendom se trugimo provesti što više vremena vani u prirodi i iskoristiti svaku zraku sunca.

clock-img

11.05.2010, 14:57

clock-img

azrolika

pencil-img

70

setamo najmanje 1 dnevno i to svaki dan! izlazili smo cak i na -17 C (mada na kratko), i vedo uskoro puni 9 mj a jos nijednom nije bio prehladjen, hvala Bogu! 

clock-img

11.05.2010, 15:10

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

kad  ne  pada  kisa  i nije  ko danas...ujutro  s  tajom  i popodne  s mamom  ..pa  nas  ima  svugdje..ali Andrej na  mene, samo  da nismo u  kuci ;)user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

11.05.2010, 15:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: rose 87

i mi provodimo puno vremena napolju,2-3 setnje,nekad oko 12,pa se vratimo malo jedemo,spavamo i opet napolje,a kad mm dodje ako imamo vremena idemo u setnju i na kaficu

ovako,je i kod nas slicno.user posted image
Samo kod nas imaju i vecernji izlasci tj.oko 6.posle vecere izadje van bez kolica na ljulju budemo jedno do 7.

clock-img

12.05.2010, 15:01

clock-img

dafri

pencil-img

1097

trudimo se da budemo napolju što je više moguće  jer je lopužica u zadnje vrijeme  u kući nesnošljiva
šetamo u tri navrata ujutro,popodne i predveče,oko 5-6 sati

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

12.05.2010, 15:47

clock-img

Anoniman

I mi se trudimo da iskoristimo ovo lijepo vrijeme maximalno!Ne šetamo svaki dan,ali smo svaki dan bar 3 -4 sata vani,igramo se,ljuljamo,beremo cvijeće...A ponekad i predveče malo prošetamo kada muž dođe s posla.Ukoliko nije baš umoran,znači 2-3 puta sedmično,nedjeljom obavezno on ih sam vodi u šetnju,a ja se uhvatim generalnog čišćenja!user posted image

clock-img

12.05.2010, 20:55

clock-img

marny

pencil-img

491

šetam svaki dan i vozim bicikl, baš smo aktivniuser posted image

Zadnji članci

article-img