Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
koliko cesto ste vani s bebama,djecom?ja sam u vecini slucajeva 2-3 puta u toku dana,kada je lijepo!odsetamo jednu dionicu,pa dodjemo kuci,papamo,pa opet odemo,vratimo se napravim rucak,i onda vecinom opet!uglavnom 2-3 sata minimum provedemo vani
11.05.2010, 09:57
denny
133
to je super mislim da je šetnja jako dobra, kako za maminu kondiciju, tako i za bebe i djecu. mi ako je lijepo vrijeme, obavezno nastojimo prošetati popodne kad dođemo s posla, nakon pravljenja ručka, jedenja i sl
11.05.2010, 10:01
rose 87
1427
i mi provodimo puno vremena napolju,2-3 setnje,nekad oko 12,pa se vratimo malo jedemo,spavamo i opet napolje,a kad mm dodje ako imamo vremena idemo u setnju i na kaficu
Uglavnom imamo jednu dugu šetnju od nekih 5,6 sati, a onda nekad izadjemo i predvečer...ovo će se vjerovatno malo promjeniti kad udare one velike vrućine...
11.05.2010, 10:28
Srculence
848
Mi šetamo jednom dnevno a nekad i dva puta...zavisi od vremena.
11.05.2010, 11:05
teacher75
5394
mi kad izadjemo u setnju obicno ostanemo 3-4 sata, a nekad i vise. obicno izadjemo oko 12-1. nazalost ne mozemo u vecernje-popodnevne setnje, jer lana zaspi vec oko 7. nadamo se da ce to malo pomjeriti na ljeto...
11.05.2010, 11:10
mamana
531
Radnim danima: izađe sa tetom po danu 2 sata i naveče sa nama 2 sata, jer je sad fino vrijeme, a u kad je hladno vani ist dva puta, ali krače. Vikendom se trugimo provesti što više vremena vani u prirodi i iskoristiti svaku zraku sunca.
11.05.2010, 14:57
azrolika
70
setamo najmanje 1 dnevno i to svaki dan! izlazili smo cak i na -17 C (mada na kratko), i vedo uskoro puni 9 mj a jos nijednom nije bio prehladjen, hvala Bogu!
11.05.2010, 15:10
iv@ncica
2115
kad ne pada kisa i nije ko danas...ujutro s tajom i popodne s mamom ..pa nas ima svugdje..ali Andrej na mene, samo da nismo u kuci ;)
11.05.2010, 15:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87
i mi provodimo puno vremena napolju,2-3 setnje,nekad oko 12,pa se vratimo malo jedemo,spavamo i opet napolje,a kad mm dodje ako imamo vremena idemo u setnju i na kaficu
ovako,je i kod nas slicno. Samo kod nas imaju i vecernji izlasci tj.oko 6.posle vecere izadje van bez kolica na ljulju budemo jedno do 7.
12.05.2010, 15:01
dafri
1097
trudimo se da budemo napolju što je više moguće jer je lopužica u zadnje vrijeme u kući nesnošljiva šetamo u tri navrata ujutro,popodne i predveče,oko 5-6 sati
12.05.2010, 15:47
Anoniman
I mi se trudimo da iskoristimo ovo lijepo vrijeme maximalno!Ne šetamo svaki dan,ali smo svaki dan bar 3 -4 sata vani,igramo se,ljuljamo,beremo cvijeće...A ponekad i predveče malo prošetamo kada muž dođe s posla.Ukoliko nije baš umoran,znači 2-3 puta sedmično,nedjeljom obavezno on ih sam vodi u šetnju,a ja se uhvatim generalnog čišćenja!