Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
drage mame, zanima me koliku količinu mlijeka dajete svojoj djeci? Moja malena ima 2 mjeseca i jede svaka 3h po 130ml. Nakon toga ona je sita i ne traži više ali svejedno se pitam se dali je to dovoljna i normalna količina za njenu dob kakva su vaša iskustva?
28.05.2008, 12:06
ElmaB
4568
Draga Lana!
Mojim bebama je takodjer dva mjeseca. Lana jede svaka tri do cetriri sata po 120 ml, a Deni 150 ml. Nekad pojedu i vise, ali cu ti reci da im je sigurno dovoljno. Lana je za mjesec dana dobila 1,5 kg, a Deni 2 kg. Znaci da im je itekako dosta. Hranim ih Aptamilom i jako sam zadovoljna. Zato ne sekiraj. Sigurno je i tvoja djevojcica sita! Jer da nije, plakala bi!
Opusti se, dovoljno joj je. Gladno dijete ne spava nego plače. Kad bude plakala nakon hranjenja znat ćeš da joj fali i tada povećavaj količinu. Ali evo provjerila sam koliko je moja Hana pila u tom periodu....130 ml.