cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

kako se nosite sa problemima vama dragih ljudi?

clock-img

16.05.2011, 21:52

clock-img

san4

pencil-img

197

Da li na vas uticu problemi vama dragih ljudi?
Da li uticu na kvalitet vaseg zivota?
Da li uvijek pomazete bez obzira na vase ciljeve,snove ili slobodno vrijeme!?
Ja licno nastojim odrediti prioritete i urediti zivot onako kako se meni svida,pomoci dragim ljudima koliko mogu...ali ponekad se osjecam lose,jer koliko god uradila,cini mi se da to nije dovoljno...da je moglo i vise.

clock-img

16.05.2011, 22:23

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Uvijek gledam da pomognem koliko mogu a ako nista ne mogu da uradim onda se sklonim.
Tesko mi je gledati da bilo ko pati a pogotovo moji najbliziuser posted image

clock-img

16.05.2011, 23:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

na kvalitet moga života ne utječe...i to je najbitnije.

Dok drugima izlazim u susret na bilo koji način najbitnije mi je da moj život sa mojom porodicom ne pati. Uglavnom tako i nastojim drugima pomoći...jer svoj život smatram i doživljavam kavlitetnijim kada uspijem olakšati i dragim ljudima oko sebe.

Ništa ne radim na silu i nikada se ne tjeram na bilo što prema drugima...sve dok je moja duša zadovoljna i sretna kada sam pri ruci drugima toliko od sebe i dajem.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img