Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage mame,kad je vrijeme za vrtic?Mom Seadu je 22mj.,prica puno,ali ne bas razgovjetno.Strah me da ga tamo u vrticu ne budu razumjeli,pa se jos neckam oko vrtica.A ne zelim da ga cuvaju nane,mahala je to,ne zelim da bude "mahalac".Imam prijateljicu,koja je svoje dijete poslala u vrtic sa godinu i 2-3 mjeseca,to mi je bas prerano.HELP
19.10.2007, 12:30
merjem
88
Ma to ti je individualno ako se voli igra ti sa djecom mislim da ga mozes upisati.I moju bebu nana cuva i vjeruj mi da jedva cekam da je upisem u jaslice.ipak tamo ima neka disciplina i jos mnogo toga a nane ko nane
19.10.2007, 23:04
AIDA P
45
Ma da,u vrticu ce bar nesto i nauciti.Voli se igrati sa djecom,ali ipak me malo strah.Hvala na odg.
20.10.2007, 00:15
SMIRI
96
Moja zava je malu dala u vrtic sa 9 ili 11 mjeseci... JA to NIKAD nebi mogla
Zivim u Austriji i djeca idu tek sa 4 u vrtic...i donekle mi je to ok! Tako imam vremena fino upoznati svoje djete i sto vise biti snjim...
A bom kad mami i tati treba odmora ... onda majka nek pricuva... one tako i onako mole boga da nam zatreba ;-)