IZVORNA PORUKA: mirjana
Da li vam se ikad desi da izgubite zivce i bude grubi prema svojoj bebi? Ja sam nocas tako poludjela da sam mislila da cu ga slomiti. Cijeli dan je plakao, a nocas oko 4 nece da zaspe. Dok doji spava, cim ga spustim u krevetic place, i tako 2 sata, a meni nije ni docega. Nisam ga tukla naravno, al sam malo bila gruba, u okretanju, prevrtanju, skoro sam ga bacila na fotelju.Da mi nije bilo muza da me upozori, ne znam sta bi bilo. Ma ne bi nista uradila, al tako sam izgubila zivce, valjda to dodje s godinama (da lako planes) pogotovo kad si iscrpljena. I sad naravno se tako sekiram , uhvatila me griznja savjesti. Kako sam mogla??? Desi li se to jos ikome???
e pa mirjana svaka ti cast
jest desavalo mi se i niasm imala hrabrosti da to ikome kazem.isto tako kao i ti grubost i deranje a ona me gleda okicama nasmije mi se ili se jos vise zbuni a onda poslje toga plac jer sam tako grozna.
hvala ti na iskrenosti i hrabrosti hvala hvala 1000000000 puta
ja sam otkrila sad kako se trebam smiriti svako to mora naci za sebe individualno ali asd znam da nisam najgora mama na svjetu