Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
moj sin zadnja dva dana hega. kaze da se udario u igri ali posto je mali nezna mi to bas najbolje objasniti. naravno vodila sam ga kod doktora koji kaze da mu nije nista. ali on i dalje hega. dali trebam povjerovati doktoru da je to foliranje ili bih trebala potraziti jos jedan savjet
11.03.2013, 16:43
Adana
2777
Možda da ipak sačekaš koji dan. Ako folira zaboraviće ili tako nešto. Pogledaj i ima li možda modricu, ogrebotinu, boli li ga mjesto uboja? Ima li neko u blizini da se tako udario ili da šepa, gega se ili nešto slično?
Ako se ponašanje nastavi, da bi bila mirnija odvedi ga drugom doktoru na pregled.
11.03.2013, 17:15
saninica
69
to me bas zabrinjava.... i ja se nadam da je foliranje kako to doktor kaze ali opet nije covjeku sve jedno kada je dijete u pitanju
11.03.2013, 18:32
sporty mamaa
3211
Mozda se prepao, pa ne smije fino hodati. Misli da ce ga boljeti. Sacekajte koji dan, pa ako se nastavi opet idite doktoru.
11.03.2013, 19:12
ljubičica 28
289
Saninice, nemam konkretan savjet ali imam sličan problem
Moj dječak bukvalno pomalo kleca na desnu nogu od petka uvečer...sad smo došli od ortopeda, pregledao mu kukove i koljena i kaže sve je u redu. Moguće da je bilo nahlade ili da je ovih dana istegnuo ligamente
Propisao nam vitaminski sirup i baktrim i da dođemo na kontrolu za sedam dana. Ako ne bude bolje, vađenje kompletnih nalaza.
Iskreno, jako sam zabrinuta i nemam pojma otkud to odjednom. I razmišljam da li da ga sutra odvedem u DZ i uradim nalaze odmah...