cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

grudnjaci

clock-img

14.12.2011, 10:15

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Je li itko probao ahh bra?

Dojim pa veličina grudi varira, a planiram početi sa skidanjem kila aktivno. Izgleda mi kao nešto što bi dobro držalo i što je udobno, ali bih voljela čuti nekoga tko je isprobao ove grudnjake.
Znate li može li se u Top Shopu probati odjeća?

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

14.12.2011, 11:51

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Nisam probala ahh bra, ali znam da se u Tops Shopu u Importanne centru mogu probati stvari. Ali nemaju kabine, nego probas u njihovom magacinu koji opet nema ogledalo tako da ne mozes bas da vidis kako ti to sto si probala stoji.

clock-img

13.11.2013, 13:45

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Podižem temu i postavljam isto pitanje.. Vrijedi li išta air bra grudnjak? Kakav je za velike grudi? user posted image Da čujem iskustva?

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

13.11.2013, 14:15

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Sise se objese u njemu i mlataraju. Nisu za malo vece grudi. Ustvari ovo je nesto kao sportski grudnjak al za majusne sise.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

13.11.2013, 14:24

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

IZVORNA PORUKA: Galicia

Sise se objese u njemu i mlataraju. Nisu za malo vece grudi. Ustvari ovo je nesto kao sportski grudnjak al za majusne sise.

Tako nešto sam i mislila..a eto neke žene ga hvale!

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

13.11.2013, 15:25

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ma nije ni za te majušne. U njemu izgledaju još majušnije, tuga živa.
ja dobila na poklon, ma nikad ga stavila na sebe nisam.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Zadnji članci

article-img