cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

eritroplakija

clock-img

11.04.2011, 12:42

clock-img

isabella

pencil-img

265

pozz za sve,,,,,rodila sam prije 11 mjeseci nakon poroda utvrdjena mi je eritroplakija(ranica) na grlicu maternice vlicine 1 cm od teskog poroda je nastala tako mi bar kazu,,,,nemam nikakve smetnje ali jako me brine kolposkopskim nalazom mi je receno da je ^dobra^ ranica i da ju samo treba redovno pratiti,,jesteli se susrecale sa ovim i sta mi savjetujete da ju uklonim ili,,,,,,,,dali ce smetati u iducoj trudnoci jer planiram jos djece jer relativno sam mlada,,,hvala unaprijed

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

clock-img

12.04.2011, 14:15

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Ne znam je li to to što ja imam, ali sam imala ranicu na grliću nakon poroda i nakon kolposkopije mi je dr. Spahović objasnio da je od šivanja taj jedan dio ostao malo "izvrnut" i da to stvara lažnu sliku te da nema potrebe za veliku brigu. Nisu mi rekli da treba pratiti, tako da možda i nije isto, te se nadam da će ti se javiti netko sa istom dijagnozom.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Zadnji članci

article-img