Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pozz za sve,,,,,rodila sam prije 11 mjeseci nakon poroda utvrdjena mi je eritroplakija(ranica) na grlicu maternice vlicine 1 cm od teskog poroda je nastala tako mi bar kazu,,,,nemam nikakve smetnje ali jako me brine kolposkopskim nalazom mi je receno da je ^dobra^ ranica i da ju samo treba redovno pratiti,,jesteli se susrecale sa ovim i sta mi savjetujete da ju uklonim ili,,,,,,,,dali ce smetati u iducoj trudnoci jer planiram jos djece jer relativno sam mlada,,,hvala unaprijed
12.04.2011, 14:15
emma.L
2731
Ne znam je li to to što ja imam, ali sam imala ranicu na grliću nakon poroda i nakon kolposkopije mi je dr. Spahović objasnio da je od šivanja taj jedan dio ostao malo "izvrnut" i da to stvara lažnu sliku te da nema potrebe za veliku brigu. Nisu mi rekli da treba pratiti, tako da možda i nije isto, te se nadam da će ti se javiti netko sa istom dijagnozom.