cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

djeciji fizijatar

clock-img

21.01.2008, 10:40

clock-img

emamarin

pencil-img

19

pozdrav svima,
prvi put sam na forumu i molila bih vas za informaciju.da li neko zna za drugog djecijeg fizijatra osim dr ajse sa koseva?
imam sina od 2 god i 4 mjeseca i desnu nogu vidno krivi prema unutra kada hoda, pa bih se rado konultovala sa nekim fizijatrom, samo da to nije jedna i jedina dr ajsa!!! ne mogu vjerovati da cijeli kanton ovisi o njoj!!!!

clock-img

21.01.2008, 11:14

clock-img

Monia

pencil-img

330

Za rjesavanje tvog problema nije bas neophodan djeciji fizijatar,koji je kod nas usput receno...grozan.Moze se otici kod nekoliko jako dobrih i iskusnih fizijatara u gradu.Najbolji i najistaknutiji je Prim.Dr.Zeljko Misanovic.Privatno radi kod Dr.Mehmedbasica u Vilsonovom setalistu.Pored njega imas i Dr.Mirsada Muftica koji radi u Domu zdravlja vojnicko polje a ima i privatnu kliniku MHS.

clock-img

21.01.2008, 12:31

clock-img

emamarin

pencil-img

19

hvala na informacijama, moram priznati da o fizijatrima ne znam mnogo, istina je da sam se tek pocela raspitivati.
zanima me prim.dr.zeljko misanovic, da li jos negdje radi?
trenutno nas je pokosio virus, pa cim ozdravimo krecemo "ispravljati nogicu".

clock-img

21.01.2008, 15:26

clock-img

Hamos

pencil-img

88

Znam za jako dobru i detaljnu doktoricu, radi na Fizijatriji bolnice Kosevo, ali mislim da nije Ajsa o kojoj govorite. Prije par godina moja sestra je bila njen pacijent. Raspitacu kako se zove pa javiti. A isto tako dobar je doktor u bivsoj Vojnoj bolnici misli da je doktor Đozić. Radi u ovoj ustanovi sa zenom, i mislim da su oboje fizijatri...
SRETNO

clock-img

19.03.2013, 14:07

clock-img

Arijana2

pencil-img

383

Pozdrav drage mame da li znate nekog fizijatra za bebe sto radi privatno ,ili broj telefona user posted image

clock-img

19.03.2013, 14:24

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: Arijana2

Pozdrav drage mame da li znate nekog fizijatra za bebe sto radi privatno ,ili broj telefona user posted image

za sta ti treba konkretnouser posted image

Hello, it's me...

clock-img

19.03.2013, 15:24

clock-img

Arijana2

pencil-img

383

Uvjerila sam se koliko su te vjezbice dobre zeljela bi da moja beba ne preskoci puzanje s obzirom koliko je puzanje bitno pa bi zeljela da mi netko strucno pokaze te vjezbe po bobathu koje stimuliraju puzanje.

clock-img

19.03.2013, 15:35

clock-img

Arijana2

pencil-img

383

...inace beba je urednog motorickog razvoja primjerenog za svoju dob

clock-img

11.06.2014, 10:18

clock-img

Artemida84

pencil-img

71

Drage moje, i mene zanima zna li tko da djeciji pedijatar radi privatno? Unaprijed hvalauser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img