Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage trudnice i mame :) trudna sam 11 tjedana, ovo je prva trudnoća. Hormoni su mi poludili, pretvaram se u vukodlaka :( . najgore je stanje na trbuhu, cijeli je prekriven dugim i crnim dlakama... da li ste imali ovakih problema? htjela bi to voskom depilirat a ne znam moze li naskoditi bebi? :/
29.05.2013, 08:41
Marija13
-611
Ne smijes to ce proci poslije poroda ne brini...jesi li do sad vec radila depilaciju voskom, ako nisi bas u tim ranim sedmicama ne smijes, jer se od bolova tijelo grci sto moze izazvati kontrakcije .... mislim da tema vec ima!
04.06.2013, 11:04
budućamama
1306
Nikad čula da se ne smiješ depilirati voskom u trudnoći meni je druga trudnoća i sad sam u 8 mjesecu. Depilirala sam se voskom i u prvoj i u drugoj trudnoći bez ikakvih reakcija na depilaciju. Jedino možda što je koža osjetljivija, ali ja ili sam imala ludu sreću pa nije bilo komplikacija ili to nema veze.... Iskreno, nikad čula što naravno ne znači da eventualno ne može izazvati neke nuspojave...
04.06.2013, 12:21
Marija13
-611
Mozes naravno bez ikakvih problema ako si to radila i prije trudnoce, ali ako ti je prvi put u trudnoci nije preporuceno!Ne misli se ni na kakve kozne reakcije.
IZVORNA PORUKA: budućamama
Nikad čula da se ne smiješ depilirati voskom u trudnoći meni je druga trudnoća i sad sam u 8 mjesecu. Depilirala sam se voskom i u prvoj i u drugoj trudnoći bez ikakvih reakcija na depilaciju. Jedino možda što je koža osjetljivija, ali ja ili sam imala ludu sreću pa nije bilo komplikacija ili to nema veze.... Iskreno, nikad čula što naravno ne znači da eventualno ne može izazvati neke nuspojave...