da li se svadjate sa mm, ako da koliko cesto, sta je razlog vasih nesuglasica i kako se vi osjecate poslije toga?
ja i mm se nikada nismo posvadjali hvala Bogu radi nekih krupnih stvari, jako rijetko se svadjamo uopće, a kada se to desi obicno je to neka "glupost" koja bi mozda u nekom drugom trenutku prosla nezapazeno, ali ja se uvijek poslije osjecam nekako...ne znam kako da opisem, osjecam se bez veze i zao mi bude sto je moralo doci do toga, pocne da me gusi u grudima nekako budem tuzna, mada se to dobro zavrsi ali svejedno,nekako dodje mi kao opomena da ga volim neizmjerno, najvise na svijetu i opet ponavljam da su to obisno bezveze stvari i rijetko
kakva su vasa iskustva
23.06.2011, 10:11
tekja
1957
...evo upravo sada...mene adrenalin puca, negdje bih isla, priroda, setnje, fazoni, a on se razvlaci po kuci, bi i ne bi...nervira me kad ima slobodan dan, a samo bi drzao daljinski u ruci ...zato ja sada tersam, a on da me ne slusa, ode spremati dijete ...
a uglavnom zbog gluposti, poslije ne mozemo da se sjetimo oko cega je pocela rasprava ...poslije svadje se osjecam relaksirano
23.06.2011, 10:15
veeseelaa
20552
da li se svadjate sa mm, ako da koliko cesto, sta je razlog vasih nesuglasica i kako se vi osjecate poslije toga?
mm nije svađalica, njemu smiješno kad se ja durim a uglavnom razlog moje ljutnje je što nešto nije stavio na odgovarajuće mjesto, što nije kupio odredjenu marku nekog proizvoda i sl Ne sjećam se da smo se nešto ozbiljno posvađali u braku al meni je i ovo razlog da se durim podugo hahhaha inače jako smo tolerantni oboje, svak ima svoj prostor i respektujemo jedno drugo Ja nisam ljubomorna a ni on nešto puno, nekad kritikuje moju kratku suknjicu i sl al sve se svede na zajedničko smijanje, i ja ga zezam zbog toga.... jer nema razloga za ljubomoru, za mene samo on postoji, sad za sad
23.06.2011, 10:17
veeseelaa
20552
poslije svadje se osjecam relaksirano
ja volim poslije svađice da se mirim sa mm
23.06.2011, 10:19
M kao Mama
5536
Naravno, da se pokoškamo pa i nekada dođemo "na riječ", ali to je normalno, laže svaka žena koja kaže da ima svaršen brak, jer u ovozemaljskom životu nema savršenosti. PA tako nema ni savršenog braka, muža i slično.
Hvala Bogu pa ima sa kim da se i posvađam, i pomirim, i nasmijem.
23.06.2011, 10:20
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: sarisari
da li se svadjate sa mm
ne svađam, ni ne znam čovjeka
23.06.2011, 10:23
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: palachinken
da li se svadjate sa mm
joj trudnice svaka cast na zapazanju
23.06.2011, 10:24
maja78 RR
4163
ja i mm se nikada nismo posvadjali hvala Bogu radi nekih krupnih stvari, jako rijetko se svadjamo uopće, a kada se to desi obicno je to neka "glupost" koja bi mozda u nekom drugom trenutku prosla nezapazeno, ali ja se uvijek poslije osjecam nekako...ne znam kako da opisem, osjecam se bez veze i zao mi bude sto je moralo doci do toga, pocne da me gusi u grudima nekako budem tuzna, mada se to dobro zavrsi ali svejedno,nekako dodje mi kao opomena da ga volim neizmjerno, najvise na svijetu i opet ponavljam da su to obisno bezveze stvari i rijetko
kakva su vasa iskustva
sa tm se ne svadjam, ni ne znam ga
23.06.2011, 10:24
maja78 RR
4163
da li se svadjate sa mm
dok sam procitala i odgovorila ti vec isto napisala
23.06.2011, 10:26
Lady26
9177
da li se svadjate sa mm
23.06.2011, 10:29
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
da li se svadjate sa mm
dok sam procitala i odgovorila ti vec isto napisala
Ma lapsus desi se, ali mi šega, kao onaj na anketi neki dan "baba ima proljev" e tu sam pala sa stolice od smijeha
23.06.2011, 10:32
sarisari
610
sorry svaka cast , ja sam pogrijesila, ovo mm se odnosilo samo na mene na moj post, a pitanje je vi sa svojim mužem....hahha dobro ste uocil, ali naravno znate na sta sam mislila, guzva mi je na poslu pa ne obratih pažnju sta napisah:)
23.06.2011, 10:36
sarisari
610
i mi smo toleranti, postujemo se ,nismo ljubomorni...kao sto neko vec napisao obicno sam ja ta koja tersam pa valjda njemu kada vise prekipi kaze nesto i eto ti od nicega svadjica i zato mi i bude tesko jer znam da sam ja obicno kriva sa svojim tersanjem radi bezveze stvari ovisno od raspolozenja nekada budem teska sama sebi:), ali dobro obecavam sebi da se vise necu tako ponasati:-)
23.06.2011, 10:36
Lady26
9177
"posvadjamo" se naravno....bilo bi dosadno da nije tako , ali nikad teske rijeci, ni uvrede Boze sacuvaj, evo zajedno smo vise od 11 godina.... Vise je to prepiranje, moje tersanje i sl....
23.06.2011, 10:40
palachinken
5397
da se vratim temi..ne svađamo se, ja ne smijem Mogu nešto tersat ili durit se ako mi neka sitnica nije po volji, ali ne smijem u argumentovanu svađu, jer se ne znam svađat, ni sa mužem, ni sa bilo kim - zacrvenim se i rasplačem, a sve što sam imala u glavi spremljno za reći, zaboravim, spetljam se i to stvarno jadno zvuči. A mm ima vrhunske komunikacijske skills tako da se s njim nemoguće u verbalni duel a pobijedit
23.06.2011, 10:43
Lady26
9177
A opet ja imam ruuuuuuuznuuuuuuuuu/groznu/odvratnu manu , znam cime mogu uvrijediti osobu, skladno sa temom npr. mm i zato se ne svadjam da ne bih rekla nesto sto cu pozaliti ....radije brzo usutim....i suti mm...i sutimo dan-dva , onda ja ne mogu vise sutiti i mirimo se
23.06.2011, 10:46
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
23.06.2011, 10:46
virgulina
187
ih , svadjamo se , tj ja se svadjam i vicem i psujem i prijetim mu al' kad se sabere sve bude zgob gluposti , nereda koji pravi , neispraznjana pepeljare , daske na WC solji a kad sam u PMS onda se svadjam jer glasno dise
23.06.2011, 10:47
palachinken
5397
Ima ljudi, fakat im se, kažu, zamrači pred očima u tim trenutcima i ne mogu kontrolisati šta govore. Ma mi smo tek dvije i po godine u braku, nismo imali nikakvog povoda za pravu svađu, ja ako dignem nos on pravi face i nasmijava me dok ne popustim, on ako digne nos, ja skinem grudnjak. I svi sretni
23.06.2011, 10:49
virgulina
187
Ima ljudi, fakat im se, kažu, zamrači pred očima u tim trenutcima i ne mogu kontrolisati šta govore. Ma mi smo tek dvije i po godine u braku, nismo imali nikakvog povoda za pravu svađu, ja ako dignem nos on pravi face i nasmijava me dok ne popustim, on ako digne nos, ja skinem grudnjak. I svi sretni
to je tako u pocetku ja poslije 10 godina ako skinem grudnjak on pita : a zuljaju te zice jel
23.06.2011, 10:51
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
23.06.2011, 10:54
dinaa
2141
Posvadjamo se i mi naravno ustvari ja se svadjam a mm suti samo u jednom momentu kaze "nemoj molim te mahati rukama" ja tek onda shvatim da sam se razmahala ko prava a njemu smijesno.Uglavnom on nije svadjalica on moze sve mirno da rijesi a ja...samu sebe iznenadim nekad.I da mene nervira sto on suti sto se ne svadja I jos da dodam naravno uvijek je sitnica i glupost neka razlog sto ja dignem nos,nikad se jos nismo posvadjali zbog nekog ozbiljnog i krupnog problema.
< Poruku je uredio dinaa -- 23.6.2011 10:55:40 >
23.06.2011, 10:56
dinaa
2141
23.06.2011, 11:07
Bambi09
1559
za ovih 9 godina braka i 5 godina zabaLJanja, posvadjali smo se 2 puta... jednom dok smo se zabaLJali, zbog nesporazuma, a jednom u braku... Hvala Bogu, oba puta su razum i ljubav preovladali, pa smo se pomirili i sve izgladili... ali zato "povisenog tona" ima svakodnevno... ako nam se razmisljanja i stavovi previse razilaze (a najvise je to u odgoju djece), onda "zagrmimo" i ja i on... vise ja nego on, ali nema uvreda, nema psovki, nema ponizavanja itd. i sl. i dr.... i ta se "grmljavina" zavrsi u 5-10 minuta...
23.06.2011, 11:19
m.i.n.a.
1060
Mi smo se jednom pravo posvadjali a nemam pojma zasto..ja bila trudna i hormoni valjda,poslije sat vremena ne znam ni zasto se posvadjah al znam da se ne htjedoh odljutiti..sikljala sam vatru nizasta..al smo se i pomirili lijepo..jedino se sjecam da je rekao izvini sto te nasekirah i necu vise nikad..hihihihi...a meni tesko zaplakat:)))