hmmm neznam,tvoj posao nije lagan da se razumijemo,to je ipak fizički posao,ali ako je plata dobra,mislim dovoljna da se može od prvog do prvog onda dobro skontaj,čuvala sam ja dvoje djece kad sam studirala,vjeruj nije nimalo to lagan posao onome ko ga radi kako treba,ja sam bila posvećena samo toj djeci,rijetko kada sam sebi skuhala kafu pa sjela da popijem a da se oni igraju,uvijek sam bila s njima jer sam se bojala da ne padnu da se ne povrijede,a još nisu bila mala djeca,jedno je imalo 3 i pol godine a drugo 5,al uvijek su mi bili na očima,i dan danas oni meni dođu ,stvarno neznam šta da ti kažem,posao je teško naći,ti imaš taj posao,gdje si prijavljena,ide ti penziono,zdravstveno pretpostavljam,to ti je ipak siguran posao koliko toliko,čuvanje djece je takođe lijepo ali iapk gledaj šta ti je isplatnije i sigurnije,neznam iskreno ja nikada ne bih napuštala svoj posao zbog ideje čuvanja djece u svom stanu,e sad da je u pitanju da želiš otvoriti privatni vrtić to je već nešto drugo. Neznam mneću da ti ja solim pamet jer stvarno ni sama nisam sigurna šta bih uradila,ali ako imaš taj posao,ako ti je lijepa plata i ako ti je posao koliko toliko siguran ja ga ne bih ostavljala,i da dodam nijedan posao nije lagan. Dobro razmisli!!!