IZVORNA PORUKA: amela2208
Drage moje zenice moram se nekom pozaliti...
evo par dana me ledja bole i to uzasno i desna noga. Ldja tako tupo bole u dnu kicme da covjek izludi. Mislim da sam zestoko nagrbusila i da je rijec o diskusu, ne mogu se pomjeriti, sagnuti a kamoli podici moju S. Koristim ponekad Voltaren kremu i bude mi bolje po malo pa opet.
İma li neko od nas slican problem i sta radite dok imete bolove??? Ja ludim
sve je ovo normalan pojava kod srtresa, kolograma koji variraju itd.
međutim ova bol koja ti niz nogu ide e ona je zabrinjacajuća u smilsu liječenja.
naime volatern keram zagrijava pri utrđavanju a tbi treba to ledtirati da pretsane.
Moj ti je savjet da odeš do doktora da ti porpiše par inekcija voltarne ai boaurina....
sve mi ukazuje na išijas koji se i meni javio kada mi je beba bila mala...ja sam mirovala ležala i primala inekcije a suprug mi je ledirao na mjestu trtične kosti.
negdje na početku teme ja mislim iamš moj slučaj o ovome.
Ili čak na temo dojenje i lijekovi jer sam dojila a primala sam voltaren inekcije.
najbolja keram bi ti bila deep realif ali nakon štp 2-3 dana završiš sa lediranjem