cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

bolne grudi

clock-img

09.07.2008, 11:16

clock-img

maxi

pencil-img

26

trudna sam mjesec dana i od svih simptoma trudnoce imam samo bolne grudi ali jako, jako bolne. Ima li neko neki savjet za olaksanje bolova?

clock-img

09.07.2008, 11:21

clock-img

IvaG

pencil-img

36

Čestitam na trudnoći, savijet nemam, ne znam.. probaj masirati

clock-img

09.07.2008, 11:33

clock-img

glavobolja

pencil-img

117

Negdje sam na nekom forumu čitala da su neke žene stavljale kupusov list na grudi, te da im je odlično pomagao. 

Zahra

clock-img

09.07.2008, 11:38

clock-img

maxi

pencil-img

26

hvala na savjetu - i ja sam cula za kupusov list ali radije cu trpiti ovu napetost i bol u grudima nego stavljati kupus po ovoj vrucini user posted image  a valjda ce proci

clock-img

09.07.2008, 11:51

clock-img

IvaG

pencil-img

36

joj to su slatke muke i ja bi da sam trudna i da me bole, sve bi izdržala!
Uživaj draga moja, mani se cica, malo masiraj, biće ti lakše, a to je sve normalno u trudnoći

clock-img

09.07.2008, 11:58

clock-img

IvaG

pencil-img

36

maxi, evo našla sam nešto na netu, možda pomogne, a i bila sam u pravu kod savijeta, dakle:

• što su grudi veće, tim je važnije da budu dobro pridržavane, kako bi se spriječilo rastezanje ligamenata, što može dovesti do "visećih" grudi. Stoga je izuzetno važan dobar podupirući grudnjak. Neke trudnice se osjećaju udobnije ako nose grudnjak i tijekom spavanja.
  • provjerite da li vam grudnjak odgovara. Dojke se mogu povećati u relativno kratkom vremenu, pa ćete možda morati mijenjati veličinu grudnjaka i nekoliko puta. Dobar grudnjak ne smije stezati, niti se urezivati u kožu.
  • možete nježno masirati grudi
  • ako osjećate vrućinu u grudima, možete si olakšati ako na njih stavite hladan oblog ili vrećicu leda zamotanu u ručnik
  • neke žene primjećuju da ugodnije "nose" vlastite dojke ako izbjegavaju konzumiranje kofeina (u kavi, čaju, napicima koji sadrže colu)
  • ako primijetite otekline, crvenilo, posebno bolna mjesta na dojkama, svakako konzultirajte liječnika

clock-img

09.07.2008, 12:00

clock-img

maxi

pencil-img

26

nadam se da ces i ti uskoro vidjeti user posted image  

clock-img

09.07.2008, 12:01

clock-img

maxi

pencil-img

26

hvala Iva, pokusat cu sa hladnim oblozima. A u grudnjaku spavam vec nekoliko dana i pomaze user posted image

clock-img

09.07.2008, 12:03

clock-img

Rene

pencil-img

3

Draga maxi, CESTITAMuser posted image   i sretno. Mozes kupus staviti navecer, ne moze naskoditi. Opusti se i uzivaj.

clock-img

09.07.2008, 12:18

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

Ma proci ce to maxi, i ja sam imala isti problem na pocetku, posebno kad bih lezala na ledjima pa podjem da ustanem....muke zive, ili da me neko dotakne.....samo kad se sjetim, jadan mm....ali nakon tri mjeseca je sve to proslo s mucninama. Ne brini, samo se strpi, kad se tusiras po koji min tusem samo dojke masiraj i bice ok....

clock-img

09.07.2008, 12:44

clock-img

maxi

pencil-img

26

haval svima, puno ste mi pomogle. Odmah mi je lakse kad sam cula da su i druge imale ista iskustva. Pozdrav

clock-img

09.07.2008, 16:20

clock-img

Babyy

pencil-img

153

drage moje skoro pa sam mesec dana trudna i imam bolove u grudima to znam da je normalno , al da li je normalno da imam ne bas stalno i ne bas jake al medju vremenu imam cudne bolove u stomaku oko pupka i u donjem deo stomaka dali je to normalno

clock-img

09.07.2008, 16:30

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

Neznam, ja mislim da se kupus samo stavlja ako su upaljene grudi (kad se dobije mlijeko) mene su isto jako bolile u trudnoci, samo sam masiralala sa uljem s kojim sam masirala i stomak (al ne pupak) ono da ne popuca koza.

clock-img

09.07.2008, 16:31

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

Ja mislim da je normalno, jer se sad sve razvija. al ako nisi sigurna otidi pregleda.Pozz

clock-img

09.07.2008, 18:26

clock-img

glavobolja

pencil-img

117

I ja također vjerujem da su bolovi "normalni", ali ja bih na tvom mjestu posjetila doktora. Tek tako da ne razmišljaš o tome. Sretno i bezbolno.

Zahra

clock-img

10.07.2008, 09:15

clock-img

maxi

pencil-img

26

citala sam da su normalni ti bolovi u stomaku jer se maternica siri. Lice na menstrualne bolove

clock-img

10.07.2008, 12:52

clock-img

IvaG

pencil-img

36

Lokacija: Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj >> Bolovi u stomaku na pocetku trudnoce
Imaš ovdje podijeljena iskustva

clock-img

10.07.2008, 14:31

clock-img

lida

pencil-img

421

Ništa ne brini stomak te boli zbog toga što se maternica širi i prilagođva tvom bebaću.
Alarmantno je ako nedaj bože poćneš krvariti.a grudi stalno bole i to je normalno.

Ćestitam vam na user posted image i uživajte.

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

clock-img

11.07.2008, 23:28

clock-img

majahodzic

pencil-img

48

Draga maxi,nemas razloga za brigu.Mene grudi bole citavu trudnocu i na vjezbama smo ucili da masaza pomaze i to kruznim,laganim pokretima od vanjskog ruba prema bradavicama.Meni je pomoglo,pa probaj.A to s kupusom je stari narodni lijek za upaljene grudi zbog dojenja.Pozdrav

Zadnji članci

article-img