Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje,izuzetno mi je potrebna pomoc ne znam sta se desava sa mnom prije sedmicu dana sam imala gripu,a sad imam bola glave i pritisak u glavi ali gornaja polovina,narocito kada se sagnem ili kada povisenim tonom govorim tad imam kao neke zigove glave,ponekad osjetim slabost kada hodam a kad sjednem sve je ok cim se dignem opet osjetim je ,nemam tlakomjer pri ruci a doktora nisam zvala jos....dugo god sam imala nizak tlak sad ne znam sta mi se desava..ako neko poznaje ovu situaciju molim da mi se javi?
15.10.2011, 13:52
koka i po
7309
posjeti temu o migreni...mozda je to u pitanju.
17.10.2011, 17:44
Rabi
1810
Ja predpostavljam da ti je to od gripe i da ce brzo proci I meni se tako isto zna desiti ali mi i prodje! a moze biti i od vremena! U svakom slucaju izmjeri pritisak
17.10.2011, 17:53
Visnja RR
15102
meni se isto desilo prije deset_ak dana... a i ja sam pod gripom bila... prvi put u zivotu sam morala popiti dvije tablete za glavu i naravno ovo vrijeme je grozno
17.10.2011, 18:15
Malenaoduvijek
5237
to ti moze biti pritisak a i centar za ravnotezu, najbolje da se javis ljekaru