Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
eh ovako drage moje nikad mi se ovo nije desilo pa ne znam sta je, menstruacija mi je prestala prije 5 dana i tada sam pocela piti pilule protiv trudnoce preksinoc sam osjetila neke bolove dole i stalno moram ici na wc ali to je jako bolno i kad se obrisem ostaju blagi tragovi krvi na maramici sta da radim??? Molim vas pomagajte!!!
20.11.2010, 17:51
reallove
5807
hellpppp..imam isti problem menstruacija je prestala prije 3 dana,jucer me poceo boliti stomak kao kad trebam dobiti a danas sam primijetila malo krvi...bojim se..neznam sta mi je kao luda hodam po kuci
20.11.2010, 18:06
acudesa
7725
otidji doktoru, ne znam sto bi ti se moglo desiti krvarenje, u kom te predjelu boli? imas li probleme sa mokrenjem? kontam da nisu mokracni kanali ili bubrezi ne vjerujem da je nesto strasno, nemoj se sekirati
< Poruku je uredio acudesa -- 20.11.2010 18:08:10 >
20.11.2010, 18:10
reallove
5807
probleme sa mokrenjem imam,osjecam neku bol...boli me ispod stomaka,kao kada trebam dobiti..pijem tablete protiv trudnoce,ali nikad mi se ovo prije nije desilo
20.11.2010, 18:21
acudesa
7725
ne znam moze li se povezati sa tim... mila, otidji doktoru, da otklonis sumnje, ja mislim da je upitanju jača upala mokracnih kanala... popij uroloski caj, uvu, nesto
20.11.2010, 18:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove
hellpppp..imam isti problem menstruacija je prestala prije 3 dana,jucer me poceo boliti stomak kao kad trebam dobiti a danas sam primijetila malo krvi...bojim se..neznam sta mi je kao luda hodam po kuci
draga najbolje da odes na pregled,možda je od prehlade,meni se nije nikad dogodilo al mojoj prijateljici jeste tako da mislim da nije nista za brinuti se al ipak otidji
20.11.2010, 18:46
napolitanka
1182
kod mene se to dešava već zadnjih 18 godina ,i uvijek su razlozi bili hormoni, dobijem dabroston, i zaustavi se, kad su jača krvarenja-hormonske injekcije na bazi progesterona...mada ta krvarenja mogu biti i znak upale jajnika, grlića...bilo bi preporučljivo otići doktoru,da on ustanovi o čemu se radi, sretno
20.11.2010, 19:15
reallove
5807
hvala vam drage moje,na doktora cu cekati najvjerovatnije do srijede,kod njega je uvijek guzva,zvala ga danas na mob. nedostupan..ja sam i prije imala tako nekih problema i upala,ali nikad nista strasno samo ovaj put se bojim jer je izaslo malo krvi ..hvala jos jednom na odg. volim vas
20.11.2010, 19:26
Anoniman
reallove meni se to znalo desavati kod jacih upala mokracnih kanala uffff bolilo je jako
20.11.2010, 19:42
reallove
5807
cijeli dan sam,cini mi se u kupatilu..mene boli kada hocu na wc,kada zavrsim,bol se smanji
20.11.2010, 19:45
Anoniman
cijeli dan sam,cini mi se u kupatilu..mene boli kada hocu na wc,kada zavrsim,bol se smanji
ooooooo kako je to grozno ja sam se s tim bas patila al od trudnoce hB nikad..vjerovatno je upala i trebat ces antibiotik
20.11.2010, 19:47
reallove
5807
nadam se da ce biti ok,abd
20.11.2010, 19:48
Anoniman
nadam se da ce biti ok,abd
imas li peršuna da napravis caj.grozan je al pomaze
20.11.2010, 19:55
malena27 RR
15117
reallove, caj od brusnice, persuna ili uve i pij naizmjenicno...u litrima.... to ce ti pomoci da isperes bakterije u mokracnoj besici. definitivno lici na jaku upalu mokracnih kanala. moraces na antibiotike da se to sanira, dok ne dodjes do dr.a, pij caj, limunadu, uglavnom dosta tecnosti....