cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

blago kravrenje poslije sexa u trudnoci

clock-img

12.10.2012, 18:17

clock-img

bozijidar

pencil-img

47

Drage moje forumasice,
Sinoc mi se poslije sexualnog odnosa pojavilo blago krvarenje, nesto kao sujrvica. Da li je neko imao slična iskustva? Jako sam zabrinuta. Voljela bih cuti vasa iskustva. Ovo mi je druga trudnoca. Prva je zavrsila spontanim! :(

clock-img

12.10.2012, 18:21

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Koja si sedmica?

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

12.10.2012, 18:25

clock-img

bozijidar

pencil-img

47

13+1 danas

clock-img

12.10.2012, 18:45

clock-img

nidzi

pencil-img

18

najbolje da se javis svom gin...do tad na lijevi bok i miruj..ne mora biti nista strasno ALI IPAK...na seh ne pomisljaj do daljnjeg...

clock-img

12.10.2012, 19:47

clock-img

bozijidar

pencil-img

47

Svakako sam odmah otisla na pregled. Doktorica je pregledala grlic materice. Nema ranica. Srce moje male bebe kuca. Samo sam htjela provjeriti da li se nekome desila slicna situacija.

clock-img

12.10.2012, 19:53

clock-img

sheri

pencil-img

1515

meni se desilo, na pocetku trudnoce i do kraja trudnoce su mi bili zabranjeni odnosi. jel tebi dr rekao da ne smijes imati vise odnose?

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

12.10.2012, 20:32

clock-img

grozđe

pencil-img

894

Mene je bolilo nakon orgazma, ustvari vise kao grcevi...pa prestalo...
8. sam sedmica trudnoce.. doktor je rekao jos na prvom pregledu da mogu imati odnose...

uvijek treba reagovati na vrijeme...

da li su ti zabranili odnose?

clock-img

12.10.2012, 20:50

clock-img

bozijidar

pencil-img

47

Nisu mi zabranjeni odnosi, mada sam ja ipak u velikom strahu. Doktorica mi je pregledala duzinu grlica materice koji je iznosio preko 4 cm, tako da ona kaze, da sto se tice nje mogu imati spolne odnose svaku noc. Krvarenje se javilo u periodu kada bi trebala nastupiti menstruacija, (koja je inace bila posljednja 12.7), pa doktorica sumnja da je pod utjecajem hormona. Voljela bih znati da li je neko imao slicnu situaciju.

Zadnji članci

article-img