Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage trudnice, ja se do sada nisam oglasavala na forumima ali sam ih redovno citala. S obzirom da sam u sestom mjesecu trudnoce sve sto me zanimalo je vec neko pitao pa tako nisam ni imala potrebe da se ukljucujem. Sada imam jedan problem Naime od kako sam zatrudnila imam po rukama iznad i ispod laktova i malo pa ramenima male bijele flekice koje nisu bas jasno ogranicene i nisu bas izraziti bijele nego kao bez boje. Kao da gubim pigment. Molim, ako neko ima iskustva sa ovim da mi kaze jer sam se jako zabrinula i bojim se da nije vitiligo-neizljeciva bolest gubljenja pigmenta . Hvala do neba unaprijed.
01.05.2009, 12:02
nita
550
Draga Roksalena, nisam imala takve flekice, ali mi je poznato da mnoge žene tokom trudnoće dobiju razne flekice i da to kasnije prolazi. Mislim da se ne trebaš brinuti, jer nikada nisam čula da je neko u trudnoći dobio tu bolest. Ako se i dalje brineš, poslije praznika javi se ljekaru da se smiriš.
01.05.2009, 12:50
noaa
1662
mislim da nije nista opasno,ja sam se porodila prije skoro 2 mjeseca i te flekice se povlace,izgledalo je bas kao sto si ti opisala al nista nije bolilo ni svrbilo tako da se ja nisam zabrinjavala puno..
01.05.2009, 18:33
Hurma
662
ja sam prošle godine išla nekoliko puta na more, te sam jos crna poprilicno u odnosu na guzu :) isto sam pri tusiranju vidjela svjetlije flekice... na nogama i ruci, za sada nekoliko ih... mislim da su za to krivi vitamini, izlucivanje, jednostavno trudnoca i da mora proci porodom... drugarica mi ima vitiligo, nije ga dobila trudnocom... to su dijelovi bijeli kao sir... i nisu flekice nego kao reljef... nije to, to sigurno, ne brini...
04.05.2009, 23:37
roksalena
7
Hvala vam, dosta sam se utjesila nakon vasih odgovora...Ali svakako cu jos posjetiti i ljekara...hvala puno...