Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
18.11. u 9, 55 h na Kosevu, carskim rezom sam rodila predivnu Azru!!!!
Dobrodošla, Azrice Čestitam roditeljima na kćerkici, neka vam je živa i zdrava _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Čestitke od srca _____________________________Mein Sonnenschein
Ma lijepa moja imenjakinja! Zelim joj dug i sretan zivot,a sretnim roditeljima sve cestitke za malu princezu!!!
cestitke roditeljima a Azri dug zivot pun srece _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Čestitke i od mene
Sve najbolje i od mene
cestitke i od nas _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
sve najj i od nas _____________________________15.06,2008 najjda dosla na svijet
belmica, cestitam ti na Azri, a Azri zelim dobrodoslicu na ovaj svijet. _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
Najljepse cestitke mami,a maloj Azici mali poklon od mene _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Cestitma belmice!!! nek je sa srecom... princezi zelim dug zivot
Pridruzujem se cestitkama. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Sve cestitke sretnim roditeljima a maloj Azri zelim dug i sretan zivot. Neka vam je ziva i zdrava _____________________________Ajlica Sunchica 04.12.2008.
Iskrene cestitke roditeljima, a maloj princezi sve najbolje u zivotu!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Čestitke od srca !!! _____________________________Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?
Cestitam ti od srca da nam bude zivo i zdravo sto godina _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
Pridružujem se čestitkama!!!
Sve najbolje za i sretnu mamu _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
od srca sve najbolje! _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
čestitam!!!
Iskrene Čestitke!!!!!!!!!! _____________________________Lamija duša duše moje 21.08.2006
Cestitke roditeljima,a maloj Azri zelim sve najljepse. _____________________________Hamza 11.3.2008.
belmice svaka čast, čestitam od srca, dobrodošlica _____________________________strpljen - spasen
Draga imenjakinjo dobrodošla a sretnim roditeljima iskrene čestitke _____________________________mala princeza 12.06.2008 mali princ 11.02.2011
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja