cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

autici na akumulator sa daljinskim upravljacem

clock-img

31.05.2009, 21:35

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

upravo kao sto naslov kaze
trazim sinu ovakav autic vec dugo ali nikako da nadjem sa daljinskim upravljacem, jer bi mi to odgovaralo da ga i ja mogu vozati dok ne nauci sam da ga vozi.
Nekada u oktobru prosle godine sam naletila na jedan takav u Bagateli i nisam ga uzela, pa sad nigdje ne mogu da nadjem bar slican.
Molim vas ako ovdje kod nas ima gdje da mi kazete ili vi mame sto ste u Njemackoj da mi date neke linkove da pogledam da narucim jer mi od mm tetka dolazi za mjesec.
Hvala puno

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

clock-img

31.05.2009, 23:06

clock-img

demented

pencil-img

183

Mi smo baš prije par dana dobili jedan za rođendan. Ne znam gdje su kupili ali ću pitati pa ti javim čim saznam ako se neko prije ne javi. 

S 2008
A 2011

clock-img

01.06.2009, 00:52

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

e hvala ti puno user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

clock-img

02.06.2009, 20:25

clock-img

demented

pencil-img

183

Eh evo javljam kao što sam i obećalauser posted image
Uzeli su u nekoj dječijoj radnji malo prije fis viteza. Misli da se zove Bocca ili nešto tako nisu sigurni jer su i oni samo jednom bili tamo. Nadam se da će ti biti od pomoći.

S 2008
A 2011

clock-img

03.06.2009, 10:51

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

hvala puno na informacijama

dusha mamina 11.10.2007.

Zadnji članci

article-img