cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

asimetrija grudi...pomoc

clock-img

11.01.2015, 16:11

clock-img

amrara

pencil-img

97

Zdravo zene..
Imam od puberteta asimetricne grudi. Desna je skoro duplo veca od lijeve. Sad kako dojim bebu taj '' problem '' je jos izrazeniji. Maloprije me komsinica pita ( prije pitanje moleci me da se ne uvrijedim) da li mi je jedna dojka veca od druge. Ja rekla da je beba kao izdojila ovu drugu :P

Da li postoje neki grudnjaci za ovaj problem, silikonski umetci koji mogu da se kupe. Pitam jer vjerovatno ima zena koje se krecu vise od mene po gradu i ovi kinezi svasta izmisle user posted image Ja bih voljela malo da sakrijem taj problemcic. Zaista volim uske majica a realno bas se vidi. Operacija ne dolazi u obzir.

clock-img

11.01.2015, 17:40

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: amrara

Zdravo zene..
Imam od puberteta asimetricne grudi. Desna je skoro duplo veca od lijeve. Sad kako dojim bebu taj '' problem '' je jos izrazeniji. Maloprije me komsinica pita ( prije pitanje moleci me da se ne uvrijedim) da li mi je jedna dojka veca od druge. Ja rekla da je beba kao izdojila ovu drugu :P

Da li postoje neki grudnjaci za ovaj problem, silikonski umetci koji mogu da se kupe. Pitam jer vjerovatno ima zena koje se krecu vise od mene po gradu i ovi kinezi svasta izmisle user posted image Ja bih voljela malo da sakrijem taj problemcic. Zaista volim uske majica a realno bas se vidi. Operacija ne dolazi u obzir.

Imaš u Lindexu one silkinoske umetke što se stave u grudnjak. Možda negdje još ima, ali ja sam tu samo vidjela. Bilo je i u Women secret-u, samo kod nas se zatvorio, pa ako ima kod vas njihova radnja, da pogledaš. Nije to sad nešto puno skupo, oko 20-ak KM.
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/sve-ostalo/umetci-grudnjak-slika-15561518.jpg

E ovako ga "metneš" da izviniš, pa ti uzmeš jedan, skontaš veličinu.
Ne znam idu li u paru ili na komad.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Zadnji članci

article-img