Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
JOŠ UVIJEK TRAJE PRIJAVA ZA "ZVIJEZDA BABY KALENDARA ZA 2018"
Mjehurići, mirišljavi mehurići su svuda oko vas, smijeh i igra vas nose... a zatim slijedi golicavo smijuljenje i valjanje u peškiru. Svaki kupanjac je poseban ritual zar ne!? Podjelite ove trenutke sa nama, i neka Vaše dijete postane jedna u nizu zvijezda koje sijaju na Ringerajinom nebu!!!
Vjerujemo da ste spremni da slanjem fotografije Vašeg malog sunca učestvujete u takmičenju za „Zvijezda Baby kalendara 2018“!
Prošle godine smo se zaista sjajno družili tokom cijelog takmičenja! Komentarisali smo, navijali, glasali... I na kraju dobili 12 zvijezda među najsjajnijim zvjezdicama. Zabavićemo se i ovaj put!
Dragi roditelji, došlo je vrijeme da izaberemo 12 zvijezda, koje će ukrasiti Baby kalendar za 2018. godinu, a koji će se naći na zidovima porodica u Bosni i Hercegovini.
Svaka zvijezda će predstavljati po jedan kalendarski mjesec u godini. Učestvujte u zabavnom takmičenju kako bi se baš vaš mališan našao u najzvjezdastijem Baby kalendaru. Takmiče se mališani uzrasta od 0 do 5 godina.
...od nakita je nosila jedino oči! Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!
14.11.2017, 10:44
manuela RR
2377
Heh mi imamo problemcić... Mi stojimo na 5 glasova a znam da je još par prijatelja glasovalo... Jel nešto ne funkcionise već ili?
14.11.2017, 11:01
LieToMe RR
3057
IZVORNA PORUKA: manuela RR
Heh mi imamo problemcić... Mi stojimo na 5 glasova a znam da je još par prijatelja glasovalo... Jel nešto ne funkcionise već ili?
i moj muz mi je sad javio da je glasao ali da mu nije evidentirao glas...i mi imamo nekih problema ali predpostavljam da je mozda i zbog opterecenosti mozda treba ponovo otvoriti link iz maila. ja sam morala sa drugog maila da otvorim opet da mi evidentira glas. po mojoj slobodnoj procjeni mislim da imamo i mi manje glasova u odnosu na to koliko je ljudi glasalo i prijavilo svoj glas bitno je biti u prvih 100...svakako je sve do zirija kasnije
14.11.2017, 11:07
manuela RR
2377
Neću da se nerviram... Predpostavljam da ide sad malo sporije ali da se uredno evidentira... Odbijam da vjerujem da je drugačije. ..
14.11.2017, 11:15
LieToMe RR
3057
IZVORNA PORUKA: manuela RR
Neću da se nerviram... Predpostavljam da ide sad malo sporije ali da se uredno evidentira... Odbijam da vjerujem da je drugačije. ..
ako te sta tjesi i mi smo zakucali na 13 a evo prijavljuju ljudi uredno da su glasali
14.11.2017, 11:23
aidana
833
Moze se svaki dan ponovo glasati za istu djecu ili? Ja cu glasati veceras, ne mogu s mobitela.
14.11.2017, 11:25
manuela RR
2377
Tako i meni... Muž i kolege kažu glasali ali mi ne micemo... Neću ni pratiti više. ..nek bude kako god☺😂
14.11.2017, 11:26
manuela RR
2377
Samo jedan glas po mailu 😉 a može se glasati za više različite djece sa jednog maila
Napomena ...mnogi prijatelji misle ako su popunili podatke i potvrdili glasanje da je prošao glas . NE ...oni moraju ući i svoj mail i potvrditi konfirmacioni link
Dala sam programeru na provjeru linkove LTM, manuele , i još jedne mame s FB
Iz iskustva znam da ti linkovi mogu i da kasne ...bar prvi dan kad su svi pošli da glasaju ...a glasati se može samo jednom narednih 14 dana :)
Napomena ...mnogi prijatelji misle ako su popunili podatke i potvrdili glasanje da je prošao glas . NE ...oni moraju ući i svoj mail i potvrditi konfirmacioni link
Dala sam programeru na provjeru linkove LTM, manuele , i još jedne mame s FB
Iz iskustva znam da ti linkovi mogu i da kasne ...bar prvi dan kad su svi pošli da glasaju ...a glasati se može samo jednom narednih 14 dana :)
ma znam pravila, nista se nije promijenilo do prosle godine ali i meni se desilo da sam poslije afirmacije na mail ponovo morala kliknuti na sliku i tek onda mi rekao da mi je glas prosao a malo mi ofirno da prijatelje maltretiram sa glasanjem dovoljno sto im Nora iskace po fejsu
nema veze dok se moja dijaspora angazuje veceras cu ja to da izlobiram (kad djeca zaspu)