cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Zimska jakna.

clock-img

21.10.2013, 17:39

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

U velikoj sam dilemi da li da kupim jaknu punjenu onim nečim kao češljana vuna, ona neka sintetika čiji model i boja mi se više sviđaju od jakne punjene perjem? Prva je Champion, a druga Staff.
Molim mišljenja i iskustva o punjenju??? user posted image

clock-img

21.10.2013, 19:10

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ja ne volim perje.osim toga alergicna sam na njega.i ove druge su tople a vjerujem da ima lijepih modela.pernate ne moraju biti nuzno napuhane ali vecinom jesu.meni su bolje ove druge.sto se tice marke ne patim od toga.nosim i kupujem ono sto mi se svidja.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

21.10.2013, 19:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: draguljče

U velikoj sam dilemi da li da kupim jaknu punjenu onim nečim kao češljana vuna, ona neka sintetika čiji model i boja mi se više sviđaju od jakne punjene perjem? Prva je Champion, a druga Staff.

ja pernatu i ne nosim nikakoa...sme na planinu i to ako ne obučem skijaško dojelo na planinu...

od toga materijala su mi obe zimske najviše nošene napunjenje..
tople, lake za doržavanje...

nemam zamjerki

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.10.2013, 19:28

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Pernata je pernata. U njoj nema zime.
Ja bez pernate jakne ne bih mogla zimu izgurati. Nema sanse.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

21.10.2013, 19:28

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

Jaooo perja bude na sve strane,pitao mene moj malac mogu li mu usiti ponovo jaknu,sve mu perje izlaziuser posted image ,pa ga djeca zezaju u skoli....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

21.10.2013, 19:38

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Da me ubijes ja ne bih znala cime su punjene moje jakne,vjerovatno nije perje,ne sjecam se da se lijepilo po djemperima,davno je zima bila.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.10.2013, 19:40

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: draguljče

Montuša ove marke kod mm se pokazala jako lošeuser posted image Rekao je Champion-nikada više

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

21.10.2013, 20:05

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja bih uzela onu koja mi se vise svidja,ne bih mnogo razmisljala.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

22.10.2013, 09:27

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Hvala žene. Koka i po, ne patim ni ja, kažem samo zbog kvaliteta i iskustva. Ja imam Staff jaknu kojoj je već 4. godina i izgleda kao nova. Pa ne bih da dam pare za nešto što već sljedeće godine može samo da se baci.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

22.10.2013, 10:52

clock-img

disaaa

pencil-img

406

Ja imam Staff odlicna je,,kad su najveci minusi,,ne osjecas hladnocu,,bas sam zadovoljna

clock-img

26.10.2013, 14:35

clock-img

anagloria

pencil-img

41

ako nekog zanima kaput ili jakna moze si sebi naruciti sa nena-beauty ,ja danas narucujem sebi jedan sivo-crni ....:-)

clock-img

26.10.2013, 14:51

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: anagloria

ako nekog zanima kaput ili jakna moze si sebi naruciti sa nena-beauty ,ja danas narucujem sebi jedan sivo-crni ....:-)

Malo reklamice nikad nije na odmet. user posted image

clock-img

26.10.2013, 15:05

clock-img

anagloria

pencil-img

41

nije reklama draga ja sam narucivala i sa ebay-a neke majice ,jer mi je sve kod nas postalo preskupo
ne mogu si sebi da nadjem kaput ispod 170 eura ,da necemu vrijedi ,..

clock-img

26.10.2013, 15:23

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Isto vrijedi i za trudnicku odjecu. user posted image

clock-img

26.10.2013, 15:37

clock-img

anagloria

pencil-img

41

da i kozmetiku i obucu i parfeme ,mada meni treba dobar puder ...
dali znas za neki ?

clock-img

26.10.2013, 15:38

clock-img

anagloria

pencil-img

41

koliko vidim imaju samo kreme ...

clock-img

26.10.2013, 15:45

clock-img

anagloria

pencil-img

41

meni mama jedan put kupila pernatu jaknu bez mene i bio velik broj ,jedva sam u autobus usla ,da je topla to je tacno:-)

< Poruku je uredio anagloria -- 26.10.2013 15:49:22 >

clock-img

29.10.2013, 22:15

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Koja vam je lijepsa,ja nikako da se odlucim.
Ova...user posted image

clock-img

29.10.2013, 22:16

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ili ova....user posted image

clock-img

29.10.2013, 22:31

clock-img

saritaa

pencil-img

-109

meni prva, ova druga mi nekako baca na musku user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

clock-img

29.10.2013, 22:37

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Meni je druga ljepša

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

29.10.2013, 22:38

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Druga.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

29.10.2013, 22:41

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

i ja glasam za drugu, najiskrenije prva mi sljasti i seljasta mi je zbog toga...

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

29.10.2013, 22:49

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

druga

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

29.10.2013, 22:55

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

i ja glasam za drugu, najiskrenije prva mi sljasti i seljasta mi je zbog toga...

user posted image
Ma ne sljasti uopste,valjda od blica odsjaj.
I meni je druga lijepsa,samo imam jednu u tom fazonu,al je boja druga,pa moze proci.

Zadnji članci

article-img