cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Zicara u BiH?

clock-img

11.08.2013, 22:18

clock-img

Tarana

pencil-img

33

Zelim da iznenadim dragog odlaskom na mjesto gdje ima zicara, buduci da ima tu zelju. Ima li igdje u BiH zicara? Po mogucnost Federacija...
Je li proradio onaj adrenalinski park kod Travnika?

clock-img

11.08.2013, 22:22

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Znam za sestosjed na Jahorini da radi ljeti...

E, sad, da li ti to odgovara kao zicara...user posted image

I nije u Federaciji...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

11.08.2013, 22:37

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: Tarana

Zelim da iznenadim dragog odlaskom na mjesto gdje ima zicara, buduci da ima tu zelju. Ima li igdje u BiH zicara? Po mogucnost Federacija...
Je li proradio onaj adrenalinski park kod Travnika?

Imaš adrenalinski park na Hreši, ekstra je. Ja se baš nisam usudila, ali je kći uživala u parku za djecu:

http://www.ecofutura.ba/aktivnosti.php?otvori=rekreacija

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

11.08.2013, 22:43

clock-img

Tarana

pencil-img

33

Odlicno je! Koliko kosta adrenalinski park? Je li to pripada Federaciji?

clock-img

11.08.2013, 22:54

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Nemam pojma kome pripada, zašto ti je to bitno?
Znam damo da je u nakoj vuko"ebini, i da se čuje samo zvuk lišća, vjetra, i ptičica ...

Cijene mi nisu poznate, ali smo gore doručkovali nas troje i cijene su ko u SA - a plaća se KM -ovima :))

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

11.08.2013, 23:02

clock-img

Tarana

pencil-img

33

Buduci da sam pokrivena, jako mi je vazno nakon poprijekih pogleda u Neumu koje sam dozivjela.

Zadnji članci

article-img