Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozz svima, Da li neko od vas zna znacenje imena MAJRA ???? Jako mi se dopada ali nigdje ne mogu pronaci znacenje- Please helppppppp :)
25.04.2011, 19:50
Mirkica
6978
podrav to ime sam skoro prvi put cula moja skolska ga je dala svojoj curici , ne znam sta znaci ako saznam javim ti a da tema vec postoji i o znacenju imena i o zenskim imenima pa prebaci se tamo.
25.04.2011, 23:42
firstbaby
17
hvala,znam da postoji tema al nisam uspjela pronaci nista vezano za ovo ime...a jako mi se svidja i bas me zanima,jer ljepse je kad znas znacenje :)
25.04.2011, 23:43
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: firstbaby
hvala,znam da postoji tema al nisam uspjela pronaci nista vezano za ovo ime...a jako mi se svidja i bas me zanima,jer ljepse je kad znas znacenje :)
moja prijateljica ima kcerku majru, pitacu je za znacenje pa ti javim
26.04.2011, 14:30
firstbaby
17
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)
27.04.2011, 12:13
simba
122
Lijepo ime moglo bi da bude izvedeno iz imena Mejra, Marija Merjema .... pa pogledaj ta znacenja...
27.04.2011, 12:18
simba
122
e evo nasla sam: Majra , značenje ( mjesec ), meni se svidja i Alina(nebeska svila,prelijepa)