cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Zenska imena

clock-img

25.04.2011, 15:51

clock-img

firstbaby

pencil-img

17

Pozz svima,
Da li neko od vas zna znacenje imena MAJRA ????
Jako mi se dopada ali nigdje ne mogu pronaci znacenje-
Please helppppppp :)

clock-img

25.04.2011, 19:50

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

podrav to ime sam skoro prvi put cula moja skolska ga je dala svojoj curici , ne znam sta znaci ako saznam javim ti a da tema vec postoji i o znacenju imena i o zenskim imenima pa prebaci se tamo.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

25.04.2011, 19:51

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

http://www.ringeraja.ba/forum/%C5%BDenska_imena/m_182977/tm.htm

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

25.04.2011, 23:42

clock-img

firstbaby

pencil-img

17

hvala,znam da postoji tema al nisam uspjela pronaci nista vezano za ovo ime...a jako mi se svidja i bas me zanima,jer ljepse je kad znas znacenje :)

clock-img

25.04.2011, 23:43

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: firstbaby

hvala,znam da postoji tema al nisam uspjela pronaci nista vezano za ovo ime...a jako mi se svidja i bas me zanima,jer ljepse je kad znas znacenje :)

moja prijateljica ima kcerku majru, pitacu je za znacenje pa ti javimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.04.2011, 14:30

clock-img

firstbaby

pencil-img

17

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

clock-img

27.04.2011, 12:13

clock-img

simba

pencil-img

122

Lijepo ime moglo bi da bude izvedeno iz imena Mejra, Marija Merjema .... pa pogledaj ta znacenja...user posted image

Moj sin RIAD, Moj zivot novi!

clock-img

27.04.2011, 12:18

clock-img

simba

pencil-img

122

e evo nasla sam: Majra , značenje ( mjesec ), meni se svidja i Alina(nebeska svila,prelijepa)user posted image

clock-img

27.04.2011, 12:23

clock-img

simba

pencil-img

122

www.islambosna.ba/forum/...i...majra/msg316666/

pa pogledajuser posted image

Zadnji članci

article-img