Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Konkretno, imam problema sa mastima u krvi i trebala bih zdravo da se hranim, ali nekako je to tesko jer sam stalno van kuce. Gdje se sve u gradu moze zdravo hraniti (i koliko to kosta)?
13.07.2012, 20:04
Marija13
-611
Ako si iz Sarajeva toplo ti preporucujem "Vegehanu" na Bascarsiji, vegetarijanska je ishrana, hrana i sokovi odlicni, stvarno biraju povrce koje kupuju. Ja nisam vegetarijanac ali volim kod njih pojesti, a tek kolaci
< Poruku je uredio triputmama -- 14.7.2012 22:26:35 >
14.07.2012, 22:46
animagical
5604
poneses bananu, odes na pilecu salatu, pilece raznjice, npr kod mrkve...ja sam voljela i kod ferhatovica dok se nisam otrovala hranom lani, salmonela.... opet,sarajevo je sirok pojam, neces npr. s ilidze ici na carsiju da jedes,ali u biti ako izbjegavas jesti meso i sir, i ostalo zivotinjskog porijekla,trebala bi izbjeci i holesterol... ljeto je, opleti po salatama, vocnim i obicnim jogurtima male masnoce i sl... izbjegavaj inace razne grilove, ipak je ljeto, nije to toliko sigurno
14.07.2012, 22:58
Medić*
29
Ja sam znala u tim studentskim danima nositi vecinom, npr bananu ili jabuku, vocni jogurt, sendvic pa na prvoj pauzi pojedem. Nekada pekarski proizvodi, vecinom neko peciva i obicni jogut. Mahsuzile sam znati otici u onu pekaru kod trga austrije kod okretaljke na njihove stapice sa susamom, kod Nagipa na pitu, nekad na cevape. Uglavnom vise sam se hranila kuci, eto neke male uzinice vani.
15.07.2012, 11:52
Alma_27
1326
za grickalicemoze i desetak badema (ali ne vise ). zdrave masnoce i odlicno zasitie