cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Zamrzivac ladicar

clock-img

16.02.2011, 20:51

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Trenutno nagovaram muza da kupimo ovaj zamrzivac.kakvo iskustvo imate s njima

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

16.02.2011, 22:29

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Ja se ne bih vise mogla snaci sa zamrzivac skrinjom.Od kako sma s eudala imam ladicare, prvo je bio sam zamrzivac sa 6-7ladica,a sad sam kupila onaj 2u1 gore frizider dole 4 ladice i super sam zadovoljna.Mama je uvijek uzimala skrinje,  sad kad  me posalje d ajoj nesto donesem iz njega ja ne mogu da se snadjem koliko god se trudio da budu slozeni opet nesto dodje preko necega, pa ako zelis to donje , moras vaditi gornje...zapetlja ja :)
Ovi ladicari su barem meni jako pregledni, nema razlike u zaledjivanju, manje prostora zauzimaju, jer idu u visinu...

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

17.02.2011, 00:27

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ako trebas tako veliki zamrzivac onda je bolji ladicar od skrinje jer je pregledniji i zauzima manje prosotora...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

17.02.2011, 08:40

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

pa imam ja onaj 2u1.al mi zamrzivac bas mali,dvije ladice.e sad mi treba onaj veli ladicar.a nebi skrinju,to niti mi se svida bit imam mjesta za nju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

24.01.2013, 13:11

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

hej zenice

IMATE LI ISKUSTVA SA LADICAREM, koji imate, kako ste zadovoljne????

ja imam 2 u 1 al malo mi, obicno sveki kupi domace teletine, piletine i ostalih proizvoda nam daju a mi nemamo mjesta a sad i kako je curica tu voljela bih od proljeca da pocnem skupljati razno povrce, zelje domace i ostalo da imam preko cijele godine, pa da 13. naknadu plus malo dodam iskoristim za touser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

24.01.2013, 13:17

clock-img

damma

pencil-img

1281

kod mene ovaj i zadovoljna sam
http://www.svenakredit.ba/bijela-tehnika/beko/zamrzivaci/beko-ladicar-fsa-21300

2004.
2008.

clock-img

24.01.2013, 13:34

clock-img

Thana85

pencil-img

74

to ti je predobra stvar, mi ga isto planiramo kupovati,posto i ja zamrzavam povrće iz bašte svoje, od graška,mrkvice,paprike,paradajza,kukuruza,blitve,ma sve zivo, plus meso kad stavimo nema mjesta ni zasta drugo.Tako da je to odlična stvar.sveki ima škrinju i svaki dan je preslagiva,a uvijek totalni haos.

mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~
mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~

clock-img

24.01.2013, 13:39

clock-img

zeze

pencil-img

1069

Nemam iskustvo, ali ga planiram kupiti aBd. user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

clock-img

24.01.2013, 14:19

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: damma

kod mene ovaj i zadovoljna sam
http://www.svenakredit.ba/bijela-tehnika/beko/zamrzivaci/beko-ladicar-fsa-21300

i ja sam kontala BEKO al muz govori i da BIRA ima super zamrzivace pa da vidim ima li ko iskustva sa istimauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Zadnji članci

article-img