cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Zaludjenost fudbalom

clock-img

09.09.2009, 19:26

clock-img

de_de

pencil-img

639

Ne znam da li vec ima ova tema, ako ima izvinjavam se.
Zanima me da li su vasi muzevi opsjednuti fudbalom kao moj. Prije mjesec dana kupio je u Bingu boje za lice da se moze "nasminkati" za utakmicu, danas je s posla doso sa dvije BiH zastave da moze ukrasiti sobu za vecerasnju tekmu, koje se sada nalaze okacene na prozorima (kaze zadzabe ih prodajuuser posted image ), na skoro sve stolice u stanu navuko je BH dresove, potrijebio je citav stan, posto mu drugovi dolaze...a upravo sjedi pred ogledalom i popravlja plavu boju na desnoj strani licauser posted image user posted image user posted image
Hajd dobro, donekle razumijem, igra nasa reprezentacija, ali on ne propusta skoro ni jednu utakmicu bilo koje lige ( nase, evropske il bilo koje druge).

clock-img

09.09.2009, 19:31

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

e moja de de tvoj samo fudbal prati a moj sve lige rukometa i reprezentacije bilo muske ili zenske,fudbal kosarku,atletiku,tenis,skijanje,vaterpolo.Po nekad bude tu i boksa formule,ali nama su na tv ili sport ili Lanini crtani.Majke mi moje ako ti sada ne bi znala nabrojati iz Svake lige svakog sporta najboljih pet ubij me,ali ne zato sto to ja volim nego sam primorana da volim.Rukomet ne racunam

< Poruku je uredio tea lana -- 9.9.2009 19:32:17 >

clock-img

09.09.2009, 19:39

clock-img

de_de

pencil-img

639

Draga moja, upravo se smijem na tvoj post, ja sam fudbal navela kao primjer, a kod njega je isto tako: kosarka, rukomet, tenis..skijanje,ma svi moguci i nemoguci sportovi. Pola medenog mjeseca proveli smo gledajuci Olimpijske igreuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa ti trazi apartman na moru sa TV-om. Evo upravo on i komsija citaju sta pisem i dodaju sportove koje sam zaboravila nabrojatiuser posted image

clock-img

09.09.2009, 19:42

clock-img

_melina_

pencil-img

218

IZVORNA PORUKA: de_de

Ne znam da li vec ima ova tema, ako ima izvinjavam se.
Zanima me da li su vasi muzevi opsjednuti fudbalom kao moj. Prije mjesec dana kupio je u Bingu boje za lice da se moze "nasminkati" za utakmicu, danas je s posla doso sa dvije BiH zastave da moze ukrasiti sobu za vecerasnju tekmu, koje se sada nalaze okacene na prozorima (kaze zadzabe ih prodajuuser posted image ), na skoro sve stolice u stanu navuko je BH dresove, potrijebio je citav stan, posto mu drugovi dolaze...a upravo sjedi pred ogledalom i popravlja plavu boju na desnoj strani licauser posted image user posted image user posted image
Hajd dobro, donekle razumijem, igra nasa reprezentacija, ali on ne propusta skoro ni jednu utakmicu bilo koje lige ( nase, evropske il bilo koje druge).

Draga de_de neka je tebi Bog na pomoci i moj gleda utakmice ali nije toliko zaluđen...
Ja samo znam da se meni od utakmica nenormalno dize kosa na glavi...

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

clock-img

09.09.2009, 19:44

clock-img

Anoniman

ima ovdje i zena koje ce gledati i navijatiuser posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 19:45

clock-img

_melina_

pencil-img

218

hajd super je i to pa mozes gledati...
kada bi mi dali sve na svijetu ne bi je gledala... user posted image

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

clock-img

09.09.2009, 19:56

clock-img

dana3

pencil-img

2128

nije

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

09.09.2009, 19:58

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

ma i ja cu gledati,navijam za nase ali zamisli da gledas Afganistan i Uzbekistan fudbal,sta tadauser posted image

clock-img

09.09.2009, 20:01

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Moj dragi uopste nije gledao fudbal do prije godinu dana, sad ponekad , ali ja sam ta koja gleda i posebno reprezantaciju ne propustam.sjecam se kad su nekad igrali sa Argentinom da sma ustala u 3h i gledala.
I veceras sam uz nase dijamante...Hajmo Bosno, Bosno, hajmo Hercegovino....

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

09.09.2009, 20:03

clock-img

Anoniman

to ne gleda ni moj muz...ali dobre utakmice volim i ja pogledati...nase inace ne volim jer su flegme...mislim na klubske sarajevo vs. zeljo i tako to...ali kada igra reprezentacija, e onda gledamuser posted image

clock-img

09.09.2009, 20:07

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

0:1 user posted image
Turska vodi

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

09.09.2009, 20:11

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ima ona stara prvi macici se u vodu bacaju...

clock-img

09.09.2009, 20:12

clock-img

lely

pencil-img

1265

IZVORNA PORUKA: mamy RR

0:1 user posted image
Turska vodi

user posted image user posted image user posted image ,ali popravit ce to nasi momci....:)

clock-img

09.09.2009, 20:27

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

1:1

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

09.09.2009, 20:28

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

1:1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 20:28

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

1:1user posted image user posted image user posted image user posted image
jao kakav gol Salihović dade,svaka čast momčinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

09.09.2009, 20:29

clock-img

mamanaa

pencil-img

40

ja malo ovdje malo tamo, ali go nisam prpustila odlican jeeee
bravo cirini lavovi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je fino biti mama........

clock-img

clock-img

mnn

pencil-img

1611

moj mm otiši do prijatelja gledati utakmicu...jao...kad krene navijanje...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

clock-img

Anoniman

Bosna, Bosna, Bosna
ole ole ole oleeee

clock-img

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

1 1 BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

clock-img

09.09.2009, 20:30

clock-img

MinaMM

pencil-img

302

jao kakav je gol dao!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ali ja opet ne smijem gledati previse se uzbudim!

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

clock-img

09.09.2009, 20:30

clock-img

Chuchi

pencil-img

563

Vrhunski goooooo.... idemo daljeeeeeeeeeeee bravo BiH bravo Salihovicu.......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

clock-img

09.09.2009, 20:35

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Jooooooj utakmice, za nervnog sloma!!!!!!!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

09.09.2009, 20:50

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

09.09.2009, 20:58

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tea lana, od riječi do riječi potpisujem tvoj post. I mm, ne samo da gleda sve fudbalske utakmice, nego i košarkaške, odbojku...da ne nabrajam sad ostalo SVE SPORTOVE GLEDA!!!
Kad je kući, na TV-u se gledaju ,uglavnom, sportski kanali user posted image
Ja ne volim gledati utakmice, osim kada igra naša reprezentacija...eh, to se mora gledati user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

Zadnji članci

article-img