Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozdrav! Htjela bih postaviti zavjese u kuhinji koja je povezana sa dnevnim boravkom,ali je problem sto su dosta mali,dva dupla i jedan obicni.Stvar je u tome sto je potkrovlje u pitanju,sa lamperijom na plafonu,pa je samim tim dosta mracno,a bez zavjesa mi izgleda dista tmurno i bezlicno.Da lineko ima mozda ideju na koji nacin da ih stavim,mislim,da li sa strane ili da padaju pocitavom prozoru.Jer bi htjela zadrzati i ovo malo svjetlosti u stanu sto imam.Pozz
Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!
25.07.2011, 00:05
madam x
839
Stavi neku dekoraciju na prozor, ja ne bih zavjese.
25.07.2011, 10:57
kdaca
11
Zinanina,na kaoju vrstu dekoracije mislis?Moze li neka slikica.Pozz
25.07.2011, 11:21
Blue rose RR
4361
Kod mene su krovni prozori, (doduše u spavaćim sobama, pa mi ne treba više svjetlosti),stavila sam obične zavjese, na način da sam kupila one plastične šipkice na izvlačenje, po dva eksera na godnji i donji dio prozora, i navukla zavjese.
S obzirom da hoćeš više svjetlosti, možeš te zavjese na sredini onim ukrasnim kopčama stegnuti tako da dobiješ trapez i time više svjetlosti.
25.07.2011, 13:05
R&T@
5982
Nisu zavjese, ali meni se dekoracija stakla svidja... nesto ovako...
Ako ipak zavjese, onda nesto minimalno:
25.07.2011, 23:51
madam x
839
Tajra, i ja sam nešto ovako mislila .
08.04.2014, 16:00
whats app
8
Imau kupiti zajvese koje se mogu staviti, izgledaju slino ovoj slici ali na prugice su i lijepo izgledaju, imaju u svim bojama,... I fazonje taj da mogu da se zamtace tako sto se prugice preklapaju