cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

ZAVJESE ZA MALE PROZORE

clock-img

24.07.2011, 10:04

clock-img

kdaca

pencil-img

11

Pozdrav!
Htjela bih postaviti zavjese u kuhinji koja je povezana sa dnevnim boravkom,ali je problem sto su dosta mali,dva dupla i jedan obicni.Stvar je u tome sto je potkrovlje u pitanju,sa lamperijom na plafonu,pa je samim tim dosta mracno,a bez zavjesa mi izgleda dista tmurno i bezlicno.Da lineko ima mozda ideju na koji nacin da ih stavim,mislim,da li sa strane ili da padaju pocitavom prozoru.Jer bi htjela zadrzati i ovo malo svjetlosti u stanu sto imam.Pozz

clock-img

24.07.2011, 10:06

clock-img

kdaca

pencil-img

11

Pokusala stavim sliku ali nemam pojma kako.user posted image

clock-img

24.07.2011, 10:19

clock-img

InLove

pencil-img

538

Na ovoj temi imas kako postavit sliku:

http://www.ringeraja.ba/forum/m_449321/mpage_3/key_/tm.htm#964192

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

25.07.2011, 00:05

clock-img

madam x

pencil-img

839

Stavi neku dekoraciju na prozor, ja ne bih zavjese.

clock-img

25.07.2011, 10:57

clock-img

kdaca

pencil-img

11

Zinanina,na kaoju vrstu dekoracije mislis?Moze li neka slikica.Pozz

clock-img

25.07.2011, 11:21

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Kod mene su krovni prozori, (doduše u spavaćim sobama, pa mi ne treba više svjetlosti),stavila sam obične zavjese, na način da sam kupila one plastične šipkice na izvlačenje, po dva eksera na godnji i donji dio prozora, i navukla zavjese.

S obzirom da hoćeš više svjetlosti, možeš te zavjese na sredini onim ukrasnim kopčama stegnuti tako da dobiješ trapez i time više svjetlosti.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

25.07.2011, 13:05

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Nisu zavjese, ali meni se dekoracija stakla svidja...
nesto ovako...

user posted image

Ako ipak zavjese, onda nesto minimalno:

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

25.07.2011, 23:51

clock-img

madam x

pencil-img

839

Tajra, i ja sam nešto ovako mislilauser posted image .

clock-img

08.04.2014, 16:00

clock-img

whats app

pencil-img

8

Imau kupiti zajvese koje se mogu staviti, izgledaju slino ovoj slici ali na prugice su i lijepo izgledaju, imaju u svim bojama,...
I fazonje taj da mogu da se zamtace tako sto se prugice preklapaju user posted image

Zadnji članci

article-img