Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Molila bih sve mame koje imaju informacije stanja u vrticima u zapadnim zemljama,kako sve izleda tamo od upisa,starosne dobi,kuhanih obroka,cijene,samog programa i liste cekanja za upis da malodiskutujemo o tome....
27.02.2011, 20:24
enna
697
Evo prva cu ti odgovoriti zivim tu u Italiji jaslice su do 3 godine a od 3 je normalni vrtic s tim sto jako malo imaju drzavnih vrtica vecinom su crkveni i privatni.Mojoj malenoj je dosao bas poziv ali iz nekih drugih razloga nisam je upisala ali sam isla po informacije cijena je 140 eura mjesecno s tim da ide od 08.00-16.00 i imaju uzinu i rucak.Upis takode kosta 140 eura i osiguranje kosta 60 eura to je godisnje svake godine se placa upis i osiguranje.U drzavne vrtice nema sanse da dodes na red za upis a u crkvene i privatne takode je broj ogranicen ali se moze naci mjesta. Mislim da sam ukratko sve napisala ako se jos cega sjetim napisem
28.02.2011, 20:00
Mirkica
6978
cim nadjem vremena pisem ti sve sto te zanima :))))))
15.10.2013, 23:02
ellam
14
molim vas ima li iko iskusva sa selidbom u stranu zemlju sa bebom????
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
16.10.2013, 13:47
kaktuscic
487
IZVORNA PORUKA: ellam
molim vas ima li iko iskusva sa selidbom u stranu zemlju sa bebom????
U koju zemlju ides? Koji grad? Sta te najvise interesuje? Najbolje napisi sve odma, nasih forumasica imas svugdje po svijetu, ja vjerujem da ce se neka javiti i pomoci ti. SRETNO!
21.09.2014, 12:45
reneee
15
mi smo u becu,doselili kad je nas sin imao 2 i pol godine. bolje da selimo dok su mladji nego kad vec idu u skolu :)