cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Vjenčanje u drugoj zemlji

clock-img

13.04.2013, 10:34

clock-img

Rosaina

pencil-img

23

Ćao. :)

Nova sam tu, prelistala sam teme koje postoje što se tiče vjenčanja, i nisam našla onu koja odgovara onome što mene zanima.

Dakle.. da li se ijedna od vas, kao državljanka BiH, udala u drugoj zemlji?
Mi smo zasada planirali nešto jaaako intimno, samo nas dvoje i kumovi, na nekom otočiću u Hrvatskoj.
Oboje imamo i hrvatsko državljanstvo.
Zanima me koje dokumente moramo izvaditi?

Znam da je jednostavnija opcija da se raspitam u svojoj općini, ali je grad u kom živim jako mali, svatko svakoga zna, a mi ne želimo da itko da zna da ćemo se vjenčati.

I da, je li itko uspio tajno da se vjenča? Pa poslije samo objavi roditeljima, familiji, prijateljima, itd. :)

Cijenim sve informacije. :)

clock-img

13.04.2013, 10:47

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Pretpostavljam da je kao i kod nas i da treba rodni list i osobna. S tim da ovdje i za kumove treba licna, a sigurna sam da te stvari puno ne odudaraju izmedju Bosne i Hr.
Moja je sestra davno to obavila u Zg, ne sjeca se user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

13.04.2013, 11:10

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

pa kada zakazes termin za vjencanje pitas sta ti treba , mislim da ne
mozes upast tek tako i reci hajd nas vjencajte.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

13.04.2013, 11:27

clock-img

Rosaina

pencil-img

23

Znam da ne mogu tek tako upasti. :D
Želim znati šta mi treba i da spremim to ako su neke stvari tipa na koje se mora čekati puno duže nego na zakazani termin vjenčanja. :)

clock-img

07.05.2014, 15:30

clock-img

danija7

pencil-img

9

Ja pretpostavljam da to vjencanje nije validno u BiH, pa mi mozda morali ponovo. To je meni nekako vise samo radi fazona, neki tamo svecanik de vjenca, a ovdje odes u opstinu da se potpise user posted image

clock-img

07.05.2014, 16:44

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

Valjda se zena vise vjencala ako je mislila....
MM i ja smo vjencani u opstini u Hrvatskoj i vjencani list je validan...ali davno je to bilo ,prije 15 godina.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

Zadnji članci

article-img