IZVORNA PORUKA: snijeg
Jesmo li bolji, lošiji?
Primjenjujete li iskustva drugih (virtualnih prijatelja) na odgoj, ishranu, zdravlje vaše djece?
Koliko vam znači mišljenje virtualnih prijatelja kad je u pitanju vaš odnos prema djetetu?
Jesmo li više informisani, ili samo zapostavljamo djecu/rodbinu/prijatelje/posao diskutujući na formumima, društvenim mrežama?
Koliko nam internet pomaže/odmaže u svakodnevnom životu?
iskreno snijeg kako sam dobila sina smanjila sam dalekooo intrnet koristenje ali kako je dosao jos jedan sin skoro da ga i ne koristim desi se ujutro i navecer , ili ako zajedno spavaju popodne ( da izuzmem ovo jucer i prekjucer) gledam da vrjeme provedem s djecom a ne za kom. meni stavrnoo nije jasnoo kako enko i pored djece koju god temu otvoris on je aktivan ( ove sto tipkaju s posla ne brojim ).
ALi desilo se cesto da mi treba savjet i nasal sam ga abs ovdje na rr.ba i hvala mu , eh sada ja ne geldam ko je kakav roditelj bolji i gori svi mi volimo svoju djecu i zelimo maximum da im pruzimo , neko to zna ovako neko onako SVAKO RADI KAKO NAJBOLJE UMIJE I ZNA
Ja jedno znam da volim svoju djecu i da se trudim i cak i kad vise n emogu od umora da mrdne trudim se da odu svaki dan van da su cisti , da imaju svaki dan frisko i raznoliko za jest da se igram s njima mazim da pjevamo skacemo , ja dadoh sve od sebe i vise e dal je dovoljno ne znam :)))