Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje clanice, ne znam da li je postojala ili ima slicna tema. Ako jeste, izvinjavam se. Evo mene zanima kakve lijepe hobije imate? Sta volite raditi u slobodno vrijeme, kad ga imate? Neki dan sam se zamislila i Boze pomislila, pa ja nemam nikakav hobi... To me malo razljutilo. Mislim da bi svaka od nas trebala bar dva put sedmicno uzivati u svom hobiju, da to bude vrijeme samo za nas. Kako je kod vas?
25.09.2009, 11:44
Srculence
848
Moj je hobi bio pletenje,ali sad kad je mali mravić tu posvetila sam se samo njemu,mada bi mogla možda dok on spava malo plesti !!!Baš sam jutros razmišljala da li da kupim neku mekanu vunicu pa da mu probam nešto isplesti jer dolaze hladniji dani,ali ne znam baš još ću da razmislim.....
25.09.2009, 11:49
Hocu bebu
703
Super to je prekrasno, ja nazalost ne znam plesti, heklati,,,znam samo vesti? ( a ko to ne zna hehehe) ja sam u nekoj fazi trazenja hobija.Onaj moj ima bogami svoje, ide na fudbal, box, itd a ja? Mislim da zene grijese kad upanu u tu kolotecinu, pa za sebe ne nadju malo vremena,Kad njemu nesto reknem on mi kaze pa ko ti brani..Mozda je problem sto nemam ideju sta da radim a u ovoj stranoj zemlji i ne radi mi se nista sama