IZVORNA PORUKA: vjestica
a meni niakd ne fali dodatnih sati u danu , sasvim mi dovoljna 24 sata
možda što sam flegma što se tiče nekih stavri, što iamm drugačije prioritete i mnoige stavri sam pojednostavila do maksimuma
ja sa jednim djetetom sa godinu dana kada je već postala sjevsnija imala sma viška...doduše ja sam taj višak usmjerila u opet stavri vezane za porodicu...al to je moj izbor i nisu bile stavri koje ono moraju biti pod konac i isti dan zavšrne...tipa baštam cvjeće, drveće
sa dvoje i svim tim što sma sebi uvela...
fali mi...
one sate koje sma dvala za čitanje knjige dolaskom drugoga djetta zamjenila sma onim što sam započela sa jednim...
ja ne kažem sad da sma ja u svemu tome ''uspješna''
uvijek mi fali još malo da sve super bude...
nisma flegma kontrukcijom i psihom...al nisma ni na svakom polju jednako sposobna....
u nekim stavrima bi voljela izmjene...a neke bih poukidala
al ''kasno marko na kosovo stiže''
na poslu ne mogu misliti o djeci, na poslu moram biti nasmijana i vrlo operzna što radim...jer takav je
to što sma ja legla u 3 moja je greška posao ne smije patisati...
to ako mi je dijete imalo temperaturu aja morala biti ujutro na radnom sastanku...nije ničiji porblem...
skonectrisan biti moraš...
znači niti jedna muškarac na jutarnjoj kafi ne dodaje maskaru na oči i ruž na sune...
a meni je to vrijeme zafalilo dok sma dvije spremila da odvedem na čuvanje...
uvijek mi fali, uvijek