Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozdrav svima. Da ne duzim, upozorenje se odnosi na Pregomin, Milupin. Naime, za sve majke koje u ishrani ne koriste svinsko meso, ovaj proizvod za bebe sa alergijama u sebi sadrzi svinjski kolagen. Informaciju mozete provjeriti na njihovoj stranici...Toliko od mene.
04.11.2008, 21:30
harun
10
znam ja to sve al moj Harun samo taj pregomin smije i treba da koristi i baš me briga za ostalo
04.11.2008, 23:25
triplemama
1097
Pa naravno da ćeš dijete hraniti samo time ako samo to smije. Mislim da ima i Allernova za alergičnu djecu i još par hrana. Ako smijem pitati kakvih si to problema imala sa dojenjem, jer bebama sa alergijama je ipak najbolje majčino mlijeko.
Ja sam ovu temu stavila zbog alergične djece čije majke ne žele da im dijete iz većinom vjerskih razloga to jede. Višnja RR mi je linkala temu o bolesti tvoga Haruna. Soory stvarno nisam znala . Ma samo neka je on dobro i neka napreduje i aBd jesti će sve. Uglavnom želim vam sve najbolje, a inače sam ljuta što sam vidjela da je ta hrana 4x skuplja od obične. Još su bolesni ili alergični pa im sada naplati i 4x više
ako ti je Harun alergičan na kravlje mlijeko probaj sa Allernovom (od Novalaca), moj Rijad samo to pije od četvrtog mjeseca i ja pitala dr a može li uzimati neko drugo antialergijsko Milupino ili Humanino jer je ova Allernova pravo skupa (35 KM) a ona nam je rekla da jedino to mlijeko zadovoljava standarde i sve potrebe djeteta i da ništa ne moram brinuti, pa eto ne znam možda da probaš s tim i čak sa čula da je u Mostaru to mnogo jeftinije nego u Sa, u svakom slučaju nemoj brinuti moj mali je već 9 mj samo na tome i odlično napreduje. Pusa za tebe i Haruna
05.11.2008, 14:04
dinaa
2141
Pisala sam vec da je i moj sin koristio pregomin i sve ok,samo neka bebac ruca ono sto smije i nemoj brinuti bice to sve aBd u redu,pusa.