cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Upala kože ispod vrata

clock-img

27.09.2007, 10:45

clock-img

Elizabeta

pencil-img

12

Naša user posted image  ima upalu na vratu (malo je bucmasta, pa joj se koža dotiče kože i ne diše). Ima jako crveno i ima neki duh user posted image . Pediatar mi je dao kremu Advantan, ali baš i ne pomaže user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 26.4.2010 21:21:08 >

clock-img

27.09.2007, 10:48

clock-img

Suncica*

pencil-img

597

Mnogo puta u toku dana ocisti to mesto cajem od kamilice i posle namazi Pavlovicevom kremom..Imala sam isti problem i sve kreme koje daju doktori su hormonske i nije bas preporucljiva dugotrajna upotreba..

clock-img

18.10.2007, 11:10

clock-img

SMIRI

pencil-img

96

To je nasa bebica isto imala!
Ja sam mazala sa kremom ili mast od BADEMA! Po obicaju se to koristi za guzu...
Al ja sam kad ga okupam, sva ta mjesta gdje se koza smiruza mazala tom kremom i super je pomoglo i nikad se vise nije ni pojavilo!

Moze se dobiti svugdje u bosni u apoteci bez recepta!

clock-img

18.10.2007, 11:34

clock-img

Mama1

pencil-img

486

Skoro svaka beba ima to ......
Ja sam isto koristila bademovu kremu al sam dobila preporuku za Bepanthen i od nje odmah bilo boje u roku 48 h ... I dan dans je koristim za lice bebe ....

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

clock-img

30.10.2007, 11:35

clock-img

travnicanka

pencil-img

450

probaj sa puderom za djecu poslije kupanja dobro posusi i pospi puderom.Puder ce da isusi kozu i poslije namazi pavlovicevom kremom ona je spas za bebinu kozu!!!!

Zadnji članci

article-img