Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Trazila sam neku slicnu temu na forumu al nisam nasla.. ako sam je gdj propustila izvintavam se Drage zene, majke... moj Bekir je sav izujedan... po nogama sve kvrge.. Ja jos gora... samo se drpam.. Nama su problem male muhe i po koji komarac nikako da ih liferujem iz kuce.. Kupila sam fenistil pa se mazemo.. Ako imate kakav savjet za sprej za kucu ili za nas.. Sta ste probale sa je efektivno (Autan ili sl.) Ja u kuci imam pestreject al to je totalna fula.. Kako se vi borite?! < Poruku je uredio Mamica24 -- 1.7.2016 8:50:36 >
Mi koristimo Synopen mast i svima nam odgovara. _____________________________25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama