cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

UZ abdomena

clock-img

27.12.2011, 12:44

clock-img

D_K

pencil-img

2669

cure, treba mi dobra ordinacija za UZ abdomena.
zvala sam Smajlovica ali imaju termin tek 02.01. a kod Klancevicke mi se ne ide. imate li neki prijedlog kome da se obratim?
hvala :))

Onaj pogled :))))

clock-img

27.12.2011, 12:47

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja bih kod samjilobića naravno preporučila...
al kako nema blizu termina ...
baš sinoć mama mi priča kako je naša komšinica išla u polikliniku u Importane centru...dr. Al Tawil...već sma i na forumu čula da su išli tamo i imaju lijepe komentare...a mama kže, brzi, ekpseditivni, povoljni i moderna tehnologija, brza dijganostika i sve rade...komšinica je radila UZ abdomena...
pa da ih nazovešuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.12.2011, 12:52

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja bih kod samjilobića naravno preporučila...
al kako nema blizu termina ...
baš sinoć mama mi priča kako je naša komšinica išla u polikliniku u Importane centru...dr. Al Tawil...već sma i na forumu čula da su išli tamo i imaju lijepe komentare...a mama kže, brzi, ekpseditivni, povoljni i moderna tehnologija, brza dijganostika i sve rade...komšinica je radila UZ abdomena...
pa da ih nazovešuser posted image

e bas ti hvala.. ma ja sam prvo zvala Smajlovica i bas sam se iznenadila da nemaju termina, kaze ona teta da su svi na odmoru - logicno.. imam ja plan B da sacekam 02.01. ali ja volim da to odmah ZIK user posted image .. u svakom slucaju cu ih odmah nazvati da vidim sta nude user posted image user posted image

clock-img

27.12.2011, 13:41

clock-img

DM

pencil-img

2408

Pisala sam neki dan anidli:dr Jadranka Ferenc radi u poliklinici medline u Hadžićima-sve pohvale!
Samo ih moraš nazvati-ne radi svaki dan!
P.S. Išla sam kod nje i u ppomneutu polikliniku i u DZ na Ilidži-razlika nebo i zemljauser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

27.12.2011, 14:22

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: doublemum

Pisala sam neki dan anidli:dr Jadranka Ferenc radi u poliklinici medline u Hadžićima-sve pohvale!
Samo ih moraš nazvati-ne radi svaki dan!
P.S. Išla sam kod nje i u ppomneutu polikliniku i u DZ na Ilidži-razlika nebo i zemljauser posted image

al-tawil sam vec zvala ali se sestra javi i prekine se veza :(
e cuj Jadranka radi privatno.. isla sam ja kod nje u DZ, kazu na klinici da nema greske u dijagnozi, sta ti utefteri ovi mogu samo potvrditi..
eh sad si me zadeverala - vidjecu sa svekrvom veceras gdje bi ona radije isla, mozda nam je blize Jadranka.. u svakom slucaju hvala puno na informacijama - bas ste mi pomogle..

< Poruku je uredio D_K -- 27.12.2011 14:32:03 >

Zadnji članci

article-img