cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

URINOKULTURA

clock-img

11.09.2009, 09:39

clock-img

mikimaus

pencil-img

31

Drage mame, mi smo malo prehladeni pa nas je dr uputila na kontrolu urina. Moramo uraditi urinokulturu 3x. Dobili smo uputnice, a rekla nam je da se to radi na Ilidži .

Ima li neko iskustva s tim i može li se urinokultura uraditi negdje drugo u gradu?

Pozdrav

Leptirić mamin mali
18.07.2008.

clock-img

11.09.2009, 10:57

clock-img

Nunu 08

pencil-img

54

Ja sam u Vojnoj bolnici radila urinokulturu kad sam bila trudna.Sad ne znam da li moze svako.

25.07.2008........na ovaj svijet stigao je moj djecak....

clock-img

11.09.2009, 13:40

clock-img

hannana

pencil-img

7

draga mikimaus, urinokulturu koja se radi 3 dana uzastopno mozes samo raditi na Ilidzi, jer oni imaju lab. za to. sve ostale analize urina nisu analize te vrste.....zao mi je

pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

clock-img

12.09.2009, 20:18

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ja sam je radila blizu hayata prije 2 godine pa ne znam moze li se jos uvijek...tamo gdje se vade brisevi grla

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

13.09.2009, 23:37

clock-img

stella

pencil-img

1360

Mi uvijek nosimo kod Hajata i kad smo radili tri ili jednu.A i briseve.

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

15.09.2009, 09:40

clock-img

mikimaus

pencil-img

31

Hvala vam na odgovorima.

Ja sam takoder radila kod Hayata prije par godina ali nisam znala moze li , a tu nam više odgovara zbog jutarnje guzve i posla.

Ovaj put smo našli rješenje i nosimo na Ilidžu a sljedeći put ćemo "gore" pošto vidim da može.  

Pozdrav veliki

Leptirić mamin mali
18.07.2008.

clock-img

15.09.2009, 09:45

clock-img

Leva

pencil-img

4538

I ja uvijek kada radim urinokulture uzorak nosim kod Hajata a spermokulturu radimo na DIPu na Microbiologiji ako kome treba i ova informacija.
Pusa

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

06.06.2013, 14:41

clock-img

Naida8

pencil-img

23

Ladiesss.. nema vec dugo nikoga na ovoj temi, ali valjda se jos neko javi.. Interesuje me da li se UK jos uvijek radi samo na Ilidzi i uzimaju li uzorke i vikendom..? Doktor mi je (danas) rekao da UK uradim sto prije, jer on u cetvrtak ide na odmor, a cula sam da se nalaz ceka par dana.. Thanx unaprijed..

clock-img

06.06.2013, 15:48

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Radi se na Ilidzi i u Starom gradu, ja sam radila nedavno i otisla sam u srijedu po epruvete i onda mi je rekla da moraju biti tri uzastopne tako da krenem od ponedjeljka, što znači da ne uzimaju vikendom. I tako sam zadnju odnijela u srijedu a nalaz je bio naredni ponedjeljak

clock-img

06.06.2013, 15:49

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Draga Naida Ja sam upravo u toku procedure za nalaz UK .. Uzorak sam nosila u Stari Grad - kod Hajata .. Sutra nosim 3 uzorak i rekli su da ce nalazi biti u Srijedu 13-14h .. Ali dan prije sam isla po epruvete kod njih jer kazu da nisu adekvatne posudice koje se mogu kupiti u apoteci .. Ako trebas jos neku informaciju - tu smo user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

clock-img

06.06.2013, 16:12

clock-img

Naida8

pencil-img

23

Hvala drage moje.. Nista onda.. krecem od ponedjeljka, nadam se da ce nalazi biti ok, pa necu ni morati zuriti kod doktora.. Ja vec kupila one posudice za urin user posted image kao da ubrzam proces.. Jel znate jos samo od koliko do koliko sati primaju 'uzorke'? Uvijek nesto.. kaze meni mama da je ona kada je bila trudna (sa mnom) prvi put otisla doktoru u 6. mjesecu trudnoce, a da danasnje trudnice stalno hodaju i vade nalaze user posted image .. Svaka njima cast, ali ja volim brate da znam sta mi se desavauser posted image

clock-img

06.06.2013, 16:35

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Na Ilidži od 8-12 se primaju uzorci user posted image

clock-img

06.06.2013, 18:06

clock-img

Naida8

pencil-img

23

Hvala puno!!!

clock-img

07.06.2013, 08:35

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Naida U Starom Gradu se uzorci primaju 08-11:45 . Sretno user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

clock-img

19.02.2014, 07:35

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Zna li neka od vas hoce li atb pokvariti nalaz UK?
Naime , dobila sam almacin da pijem i UK da vadim ali tek u petak.Zapravo me zanima koja bestija je u pitanju a mislim da ce zbog atb biti sterilan nalaz...zna li neko?

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

19.02.2014, 09:19

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: almondray

Naime , dobila sam almacin da pijem i UK da vadim ali tek u petak.Zapravo me zanima koja bestija je u pitanju a mislim da ce zbog atb biti sterilan nalaz...zna li neko?

antibiotik ako pijes moze ti pokazati da je Uk sterilna a da je ustvari antibiotik prekrio neku od bakterija.Uk je najbolje uraditi prije antibiotika dan ili 3 nakon sto zavrsis terapiju

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

19.02.2014, 14:50

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

IZVORNA PORUKA: Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: almondray

antibiotik ako pijes moze ti pokazati da je Uk sterilna a da je ustvari antibiotik prekrio neku od bakterija.Uk je najbolje uraditi prije antibiotika dan ili 3 nakon sto zavrsis terapiju

Hvala na odgovoru.
I ja sam tako nekako mislila.Sacekacu do petka , pa cu onda pocet pit atb

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

19.02.2014, 15:03

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

hej zenice,

Danas sam radila urin i sve je ok osim sto imam mnogo soli amorfnog fosfata? da li je neko to imao i sta to znaci
nestrpljiva sam do kontrole :)

Moja duša 23.10.2011.

Zadnji članci

article-img