cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

True Cover

clock-img

08.01.2013, 23:01

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim? Da ne bacam lovu ako je bezveze. user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

08.01.2013, 23:07

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ako je ovo onaj puder sa top šopa...moja zaova ga kupila za noge sebi prije dvije godine još...i nije zadovoljnauser posted image
ona ima popucale kapilare na listovima i u kratkoj usknji il šorcu nju to nervira misli svi u to gledaju i kupi ovo kino...međutim najprije nije joj adekvatno prekrilo to što je htjela a nadalje skida se naravno ako dodirenš drugom nogom, osraje po gardarobi , namješatju itduser posted image

e ja a dok ga nanijela na noge osafunjala se...to je toliko gusto i teko za nanosit gluho bilouser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.1.2013 23:08:29 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

08.01.2013, 23:10

clock-img

animagical

pencil-img

5604

koliko sam ja cula, ovo cudo je za spahtlom mazati, a tako i izgleda, kao malteruser posted image kazu da bi moglo proci pod filmsku sminku,jer se s kamerom to ne vidi koliko je zamazano...eto...

clock-img

08.01.2013, 23:11

clock-img

zvončica

pencil-img

1115

Imam ja....meni mama kupila i umal' se nisam roknula kad sam vidjela za sta je pare dala.....kad sam se namazala po licu k'o da sam masku stavila....iz aviona se vidi da je onaj teski puder....a i ne prekriva uopste savrseno user posted image

Ja sebi kupila Garnierovu BB kremu i super zadovoljna......fino prekrije sve i lice super user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

clock-img

08.01.2013, 23:13

clock-img

animagical

pencil-img

5604

nego, vichy ima super prekrivajuci puder, onaj za problemtaicnu kozu...nisam ga koristila, ne treba mi, ali jeste kuma, ma savrseno ispadneuser posted image

clock-img

08.01.2013, 23:27

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Ma sad ima neki novi. True Cover 2, i u bočici je na pumpicu, izgleda kao obični puder, prilično tečan. Ne znam, ja bih voljela da je istina ono što pričaju u reklami, ali... Znači, ništa. user posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

08.01.2013, 23:39

clock-img

zvončica

pencil-img

1115

IZVORNA PORUKA: draguljče

Ma sad ima neki novi. True Cover 2, i u bočici je na pumpicu, izgleda kao obični puder, prilično tečan. Ne znam, ja bih voljela da je istina ono što pričaju u reklami, ali... Znači, ništa. user posted image user posted image

Ma za te pare uzmes svasta nesta u CM-u ili DM-u.....pusti se True Cover-a....

Volim sve sto vole mladi :D

Zadnji članci

article-img