cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Trudnoća nakon carskog reza

clock-img

31.08.2009, 17:35

clock-img

luna77

pencil-img

462

kad smijem ponovo zatrudniti nakon sekcije(carski rez).iako je rano o tome još razmišljati zelim znati da mogu planirati jer sam tesko dosla do ove trudnoće pa mislim da se moram ipak dobro potruditi za drugu

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.7.2010 12:36:11 >

clock-img

31.08.2009, 17:43

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Znam da doktori preporučuju pauzu od 2 godine od sekcije do naredne trudnoće mada dosta zena krene i ranije.
Moja prijateljica je izgubila jednu bebu,eklampsija u 5 mjesecu,hitno radjena sekcija.Nakon 18 mjeseci rodila je zivu i zdravu bebu,ponovo sekcija radjena.
A žena je inace dr i to pri kraju je specijalizacije iz ginekologije.user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

31.08.2009, 21:42

clock-img

marelica9

pencil-img

119

da, da knjige kazu 2 godine  mada je u praksi zene puno ranije ostanu trudne...poznajem takodjer doktoricu koja je nakon 6 mjeseci ( poslije sekcije) ostala trudna...
koliko je jelena karleusa napravila pauze??????user posted image user posted image

clock-img

01.09.2009, 01:49

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

jelena karleusa nema pamet ...za nju neko drugi misliuser posted image (OT)
dvije godine ja mislim da je idealno a i medicinski opravdano.trebaju se opet svi misici povezati i koza takoder a to treba svoje vrijeme

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.7.2010 12:36:23 >

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

Zadnji članci

article-img