cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Trudnice koje se trenutno nalaze u Americi

clock-img

19.02.2010, 21:02

clock-img

Husic10

pencil-img

364

Cao drage moje,

Evo citala sam neki post o ovim nasim hanumicama u Bosni i njihovim " kaficama" ( voljela i i ja na kaficu) pa sam nesto kontala koliko nas ima na RR da se trenutno nalazimo u Americi i u kojem gradu.

Ja cu prva

Zivim ( odnosno udala sam se u najvecu seluntaru)  
Wisconsin , USA   ali Bosna u srcu i planiram nazad aBd!!!

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

clock-img

23.02.2010, 00:55

clock-img

Amela V.

pencil-img

512

Evo ja cu druga user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam u New Yorku, ali samo privremeno, krajem godine se vracam u Evropu ako Bog da.
Vidim ti imas Ailicu, a ja imam AJLICU poljubac maloj princeziuser posted image user posted image user posted image

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

clock-img

26.02.2010, 21:51

clock-img

Husic10

pencil-img

364

Haman da smo samo nas dvije ! user posted image user posted image

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

clock-img

04.03.2010, 17:30

clock-img

Magicze

pencil-img

264

Evo i mene...
Zivim u Nashville, TN....znaci nismo blizu pa da na kaficu...ehh joj...i ja bi rado nazad ali muz amerikanac pa sam stuck sad..hehe......kad je vama termin? Meni je u Septembru...valjda nam se jos neko javi pa da se nekako nademo ako smo blize.....

clock-img

30.05.2010, 01:52

clock-img

rubin

pencil-img

32

evo i mene user posted image
ja sam u chicagu, termin mi je u drugoj polovini juna, a posjetu bosni planiram u septembru ako Bog da. husic nemoj tako, ja skoro planirala da posjetim malo wisconsin, meni je taj pejzaz ljepota, pogotovo kad ga uporedis sa gradom user posted image

Zadnji članci

article-img