Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Evo citala sam neki post o ovim nasim hanumicama u Bosni i njihovim " kaficama" ( voljela i i ja na kaficu) pa sam nesto kontala koliko nas ima na RR da se trenutno nalazimo u Americi i u kojem gradu.
Ja cu prva
Zivim ( odnosno udala sam se u najvecu seluntaru) Wisconsin , USA ali Bosna u srcu i planiram nazad aBd!!!
23.02.2010, 00:55
Amela V.
512
Evo ja cu druga Ja sam u New Yorku, ali samo privremeno, krajem godine se vracam u Evropu ako Bog da. Vidim ti imas Ailicu, a ja imam AJLICU poljubac maloj princezi
26.02.2010, 21:51
Husic10
364
Haman da smo samo nas dvije !
04.03.2010, 17:30
Magicze
264
Evo i mene... Zivim u Nashville, TN....znaci nismo blizu pa da na kaficu...ehh joj...i ja bi rado nazad ali muz amerikanac pa sam stuck sad..hehe......kad je vama termin? Meni je u Septembru...valjda nam se jos neko javi pa da se nekako nademo ako smo blize.....
30.05.2010, 01:52
rubin
32
evo i mene ja sam u chicagu, termin mi je u drugoj polovini juna, a posjetu bosni planiram u septembru ako Bog da. husic nemoj tako, ja skoro planirala da posjetim malo wisconsin, meni je taj pejzaz ljepota, pogotovo kad ga uporedis sa gradom