Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozdrav moje lijepe trudnice! Gdje se u Sarajevu mogu kupiti lijepe trudnicke pantalone? Trudna sam 12+5 i uskoro ce mi trebati, a ne znam gdje da tražim. Hvala Vam!
30.11.2015, 11:03
irenaSA
553
Ja sam uzimala kod jedne tete na Otoci/pijaca Merkur...jedine koje su mi brojevima bile ok. Dosta su kvalitetne..ima dosta boja, dezena, materijala...i cijene su ok 30 KM. Ja sam uzimala štofane na peglu i danas su u doborom stanju..nosi ih moja mama. Pojas im je elastičan i od pamuka je.
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
30.11.2015, 11:18
jaculi
163
Ima u waikikiju odjeljenje za trudnice. Ja jučer bila i uzela prvu trudnicku majicu a tek sam 9. sedmica hehe..ima i na pijaci na otoci..tu sam prošlu trudnoću uzela super trudnicke jeans. A inače najviše volim helanke i duže majice a posebno uže pa se lijepo odslika stomacic
02.12.2015, 22:00
janeway
25
I ja na Otoci,super moderne 50 KM,ali ima i za 30.