Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
koristila sam ali davno,u tinejderskim danima mislim da je bila afroditina. tada sam bila zadovoljna,ali sam prestala koristiti -neznam zasto-sada samo po puderima.
08.08.2008, 11:26
budućamama
1306
Ne koristim ih, a vrlo rijetko stavljam i tečni puder. U glavnom koristim puder u kamenu radi blagog toniranja i fiksiranja rumenila i sjene. To mi je nekako najbrže i najviše vjerujem da će mi šminka cijeli dan ostati na licu bez razmazivanja
08.08.2008, 11:31
ElmaB
4568
Ja sam jedno vrijeme koristila i bila sam zadovoljna, medjutim vrlo cesto se desi da ti ostanu fleke po tijelu od nepravilnog nanosenja. Ne mozes bas na svaki djelic koze ravnomjerno namazati kremu, pa onda ostanu fleke, tj. sareno. I pogotovo sto dlanove za vrijeme mazanja stalno moras mazati, jer kasnije ostanu zuti i nikako ih ne mozes saprati!
koristila sam jedno vrijeme Avonovu toniranu kremu nisma bila pretjerano zadovoljna, nekakve su me sitne bubuljice počele napadati pa sam stopirala i od tada jok
08.08.2008, 15:56
zvončica
1115
Ja koristim toniranu kremu iz Oriflame-a i super mi je, puder rijetko kad. Ova još na breskvu miriše, pa mi super
08.08.2008, 17:38
anitaMO
1384
ja samo ljeti koristim toniranu kremu.i to clarins.
08.08.2008, 21:14
Najdraza mama
184
Vidim da se kremice koriste. NIVEA tonirana krema je moja bas draga za ove tople dane ne treba mi nista vise ..super je
13.08.2008, 21:24
Visnja RR
15102
Koristim Dove toniranu za lice i Dove za tjelo.. al se zadnji put zeznuh pa uzeh onu sa sljokicama za tjelo... pa evo svjetlucam (da me muz ne fuli u mraku)