IZVORNA PORUKA: Trnoruzica
Bas si se fino izrazila! Tacno mi se kosa na glavi dize. Kao kakav papagaj, ponavlja i ponavlja. Imal iko od mama, da je imao tu fazu i da je prosla? Kad to prolazi?
faza je...
kod starije je prošla kod mlađe tek počinje...ona zna samo reći moje....
starija je bila grozna....
nije dala nikome da priđe igračkama....
čak ni zaovinom sinu sa kojim je ublizu rođena....
najtežu situaciju sam imala za prvio rođednan mlađe kada su mi čak 3 mame zamjerile jer nije dala svoje igračke 8 a imamo ih i previše) da se djeca igraju....
pokušala sam razgovarati sa njom a ona me ignorisala i histerično plakal i govorila to je moje, to je moje, to su moje igračke...pa ko šta uzme ona ponavlja meni je to mama kupila, meni je to nana kupila, meni je to babo kupio i tako u nedogled....
meni došlo da plačem...a onda je moja starija zaova...iskusna mama sada dva tinejdžera rekla...i netreba da daš to su tvoje igračke...i mene opomenula da je nediram i ne ružim nego da ignorišemo svi njeno ponašanje...ako neda neka neda to je njeno.
I tako je i bilo....
nakon 2 sata svi su se igrali...za 2 dana sve se ponavljalo ali ja sam prestala reagirati odim kada odemo kod nekoag a ona želi igračku nečiju ja joj fino kažem: ''ne može hanadi ljubavi to nije tvoje to je njegovo,, kako ti nedaš neda ni on...i prestalo je...